• Kaiser μπύρα pilsner κουτί 4x500ml
  • Kaiser μπύρα pilsner κουτί 4x500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKaiser

Kaiser μπύρα pilsner κουτί 4x500ml

49261
5201309103767
8,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Sol Cerveza μπύρα 330ml Sol Cerveza μπύρα 330ml
Περιορισμένη προσφορά!

Sol Cerveza μπύρα 330ml

Μπίρα lager, με χρυσαφένιο χρώμα, απαλό άρωμα λυκίσκου και δροσιστική γεύση που συνδυάζεται ιδανικά με λεμόνι.

Κανονική τιμή 1,60 € Τιμή 1,53 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Heineken μπύρα 6x330ml

Ανοιχτόχρωμη ξανθιά μπίρα Lager με γεμάτη γεύση και διακριτικό άρωμα λυκίσκου και βύνης.

Τιμή 9,16 €
Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml

Η Αρετή μπύρα lager 3,5% 500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση με ελαφριά πικράδα και φρουτώδη αρώματα. Με την υψηλή ποιότητα και την απαλή επίγευση που διακρίνει την μπύρα Αρετή, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα απολαύσετε κάθε γουλιά. Αποκτήστε την Αρετή μπύρα lager τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Κανονική τιμή 1,03 € Τιμή 0,98 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό σε σκόνη 1kg

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 8,27 €

Geflor ροδόνερο 270ml

Ροδόνερο της εταιρίας Lanova, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Το ροδόνερο, το απόσταγμα του άνθους του τριανταφύλλου, χρησιμοποιείται κυρίως σε γλυκές συνταγές εξ Ανατολής, όπως στο λουκούμι και στον μπακλαβά, αλλά μπορεί άνετα να προστεθεί σε κέικ, κουλουράκια, πουτίγκες ρυζιού και στο παγωτό, σε μικρές όμως ποσότητες, γιατί έχει έντονο άρωμα και γεύση.

Διατίθεται σε συσκευασία των 270ml.

Τιμή 2,18 €

Septona σερβιέτες feel free night 8τεμ

Σερβιέτες με φτερά από την εταιρεία Septona, ειδικά σχεδιασμένες με μεγαλύτερη απορροφητικότητα για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, προσφέροντας ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές. Κατάλληλες για γυναικές με μεγάλη ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Νύχτας

με Φτερά

Ποσότητα: 8τμχ

Τιμή 1,39 €

Herbal essences conditioner τριαντάφυλλο για λάμψη 400ml

Το Herbal Essences Conditioner 400ml με εκχύλισμα τριαντάφυλλου θα αναζωογονήσει το χρώμα σας και θα κάνει τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε ένα λαμπερό χρώμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και αισθανθείτε πιο αυτοπεποίθηση από ποτέ. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά!
Τιμή 3,57 €

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης ροζ

Το Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης ροζ είναι μια εκδοχή των φυτιλιών παραφίνης που χρησιμοποιούνται συνήθως για την ανάφλεξη κεριών, λαμπάδων και λαμπτήρων. Τα ροζ φυτιλάκια παραφίνης μπορούν να δημιουργήσουν μια ρομαντική και ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα σε οποιοδήποτε χώρο. Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για διακοσμητικούς σκοπούς σε εκδηλώσεις και εκδηλώσεις.
Τιμή 0,38 €