• Amstel μπύρες κουτί 4x500ml
  • Amstel μπύρες κουτί 4x500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAmstel

Amstel μπύρες κουτί 4x500ml

Η Amstel μπύρα 4x500ml είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια δροσιστική απόλαυση. Με την πλούσια γεύση της και το απαλό άρωμά της, σίγουρα θα σας καταπλήξει. Απολαύστε την με φίλους και οικογένεια σε κάθε ευκαιρία. Αποκτήστε τώρα το κουτί 4x500ml της Amstel και απογειώστε τις στιγμές σας!
26864
5201261000197
6,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mythos μπύρα 8x330ml

Η σύγχρονη ελληνική μπίρα lager με πλούσιο αφρό, λαμπερό ξανθό χρώμα και ευχάριστη δροσιστική γεύση με νότες λυκίσκου που συνδυάζονται με μια ελαφρά γλυκύτητα και μια μακράς διάρκειας επίγευση.

Τιμή 8,30 €

Άλφα μπύρα φιάλη 500ml

Δροσερή, ελαφριά, ξεδιψαστική, με απαλό άρωμα βύνης και μαγιάς, διαθέτει πλούσιο αφρό και πίνεται εύκολα.

Τιμή 1,69 €

Heineken μπύρα 6x330ml

Ανοιχτόχρωμη ξανθιά μπίρα Lager με γεμάτη γεύση και διακριτικό άρωμα λυκίσκου και βύνης.

Τιμή 9,16 €

Fix hellas μπύρα 6x330ml

Η Fix Hellas μπύρα 6x330ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια δροσιστική μπύρα με φίνα γεύση και αρωματικά χαρακτηριστικά. Με την προσεκτική συσκευασία 6 μπουκάλια των 330ml, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας μπύρα όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε τη Fix Hellas μπύρα 6x330ml τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 5,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Kraft noodle box στρόγγυλο 750ml 26oz 50τεμ

Το Kraft noodle box στρόγγυλο 750ml 26oz 50τεμ της εταιρίας Kraft είναι ο ιδανικός τρόπος να απολαύσετε τα αγαπημένα σας noodles με άνεση και στυλ. Με μεγάλη χωρητικότητα 750ml και ποιοτική κατασκευή, αυτό το noodle box θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος για τις μεσημεριανές σας απολαύσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας με τα noodles σε άλλο επίπεδο!
Τιμή 4,34 €

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας spin & clean

Η Vileda spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Vileda, η spin clean ανταλλακτική σφουγγαρίστρα εξασφαλίζει αποτελεσματικό και γρήγορο καθαρισμό, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Μην αφήνετε τη βρωμιά να σας εμποδίζει από την αγορά αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 4,11 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €

Mamma Greca αλάτι μεσολογγίου ψιλό 400gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Mamma Greca σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,75 €