• MACAO ΣΚΟΡΔΟ ΓΚΡΑΝΟΥΛΕ 44gr ΒΑΖΟ
  • MACAO ΣΚΟΡΔΟ ΓΚΡΑΝΟΥΛΕ 44gr ΒΑΖΟ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΣΚΟΡΔΟ ΓΚΡΑΝΟΥΛΕ 44gr ΒΑΖΟ

48928
5203209020199
1,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία γαρύφαλλο σπυρί 25gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

Τιμή 2,20 €

Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr

Το Anatoli κύμινο τριμμένο 30gr είναι το ιδανικό μπαχαρικό που θα δώσει μια μοναδική γευστική νότα στα φαγητά σας. Με την αυθεντική ποιότητα της εταιρίας Anatoli, αυτό το κύμινο θα κάνει τις γεύσεις σας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και πλούσιες. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γεύσης σε κάθε μαγειρευτό πιάτο!
Τιμή 1,76 €

Captain's βανίλιες 42x0,3gr

Οι Captain's βανίλιες 42x0,3gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά γεύση βανίλιας σε κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εταιρίας Captain's, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τις Captain's βανίλιες 42x0,3gr και απολαύστε τη γεύση της ποιότητας!
Τιμή 4,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen butter milk καραμέλες βουτύρου 1kg

Οι καραμέλες βουτύρου Roshen butter milk είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις με γεύση βουτύρου. Με την υπογραφή της εταιρίας Roshen, μπορείτε να είστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα και την απίστευτη γεύση που προσφέρουν αυτές οι καραμέλες. Απολαύστε τις κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία του γλυκού βουτύρου που θα σας κερδίσει αμέσως.
Τιμή 6,05 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό φουξ 500ml

Το πολυγωνικό πλαστικό φουξ ποτήρι Κύκλωψ 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υδροδότηση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την πρακτική χωρητικότητά του, σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση, χωρίς να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την κορυφαία ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την προσωπικότητά σας με ένα αξεσου
Τιμή 0,96 €

Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr

Η απολαυστική Mars σοκολάτα 2 τεμαχίων 70gr της εταιρίας Mars είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα την Mars σοκολάτα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,38 €

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 2x20τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Mε οργανικό εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν και περιποιούνται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, ενώ βοηθούν στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Τιμή 1,36 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά πράσινο μήλο 60τεμ

Αντιβακτηριδιακά μαντήλια με άρωμα πράσινο μήλο, που χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη εξουδετερώνουν βακτήρια και τους ιούς Η1Ν1 και Η3Ν2.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά σε οποιοδήποτε χώρο.

Τιμή 1,27 €