• Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό φουξ 500ml Κύκλωψ - 1
  • Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό φουξ 500ml Κύκλωψ - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό φουξ 500ml

Το πολυγωνικό πλαστικό φουξ ποτήρι Κύκλωψ 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υδροδότηση. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την πρακτική χωρητικότητά του, σας προσφέρει την απόλυτη ευκολία στη χρήση και τη μεταφορά. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση, χωρίς να συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο από την κορυφαία ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την προσωπικότητά σας με ένα αξεσου
15249
5202707002225
0,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα πολύχρωμα νερού 27cl 6τεμ 91206d412

Φωτεινά, πολύχρωμα ποτήρια γυάλινα νερού 27cl που ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους design. Ολοκληρώστε την τραπεζαρία σας με το σετ 6 τεμαχίων Uniglass classico και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και κομψότητα με αυτά τα πολύχρωμα ποτήρια που θα εντυπωσιάσουν κάθε επισκέπτη. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 6,35 €

Uniglass classico σετ ποτήρια γυάλινα νερού 26,5cl 12τεμ 91200

Τα γυάλινα ποτήρια νερού Uniglass classico σετ 12 τεμαχίων 26,5cl είναι ιδανικά για κάθε στιγμή της ημέρας. Με κομψό και λιτό design, αναδεικνύουν το τραπέζι σας και προσθέτουν μια νότα πολυτέλειας στην καθημερινότητά σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και διατηρούν τη φρεσκάδα του νερού για μεγαλύτερο διάστημα. Απογειώστε την εμπειρία σας στο τραπέζι με τα ποτήρια Uniglass classico!
Τιμή 8,58 €

Uniglass 92200ποτηρι γυαλινο μπυρας pilsner 29,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο μπύρας Pilsner 29,5cl της εταιρίας Uniglass είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη μπύρα σας με στυλ και κομψότητα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τώρα το Uniglass 92200 ποτήρι γυαλίνο μπύρας Pilsner 29,5cl και απολαύστε τη μπύρα σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 17,55 €

Uniglass σετ ποτήρια γυάλινα νερού 31,5cl 12τεμ 92507

Το σετ ποτήρια γυάλινα νερού της Uniglass είναι ο απόλυτος ορισμός της κομψότητας και της ποιότητας. Με χωρητικότητα 31,5cl και ποσότητα 12 τεμαχίων, αυτά τα ποτήρια θα κάνουν κάθε σας γεύμα ξεχωριστό. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας γυαλί, είναι ανθεκτικά και ιδανικά για καθημερινή χρήση. Απογειώστε την τραπεζαρία σας με το σετ ποτηριών Uniglass και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με το στυλ και την κομψότητά τους. Αποκτήστε τα τώρα και α?
Τιμή 28,98 €

Tns ποτήρια γυάλινα σωλήνα σκαλιστά διαφανές coral 280ml 3τεμ

Τα γυάλινα σωλήνα σκαλιστά διαφανές coral 280ml 3τεμ της εταιρίας Tns είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με το μοναδικό τους design και την ανθεκτική κατασκευή τους, θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστοί κάθε φορά που τα χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτά τα υπέροχα ποτήρια και να φέρετε ένα αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία ποτού!
Τιμή 2,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Nuvoletta μαλακτικό alla rosa 3lt

Το μαλακτικό ρούχων της Nuvoletta εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 2,85 €

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 10x110gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Endless, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 4 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,74 €

Λάβδας καραμέλες toffee γάλακτος με κακάο δίφουντο 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες toffee γάλακτος με κακάο δίφουντο 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γεύση και ποιότητα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τοφί και του κακάο που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αποκτήστε τώρα τις Λάβδας καραμέλες και απολαύστε μοναδικές γευστικές στιγμές!
Τιμή 11,53 €

Viva χυμός με βύσσινο 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση βύσσινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,31 €

Every Day σερβιέτες fresh ultra plus normal 18τεμ

Κανονικού μήκους λεπτές σερβιέτες, με φτερά προστασίας. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,65 €