• Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
  • Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος πιπέρι λευκό χονδρό βάζο 35gr

Το λευκό πιπέρι Ήλιος σε χονδρή μορφή 35gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με τη φρεσκάδα και την έντονη γεύση του, το πιπέρι Ήλιος θα δώσει μια μοναδική νότα γεύσης σε κάθε πιάτο σας. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του Λευκού Πιπεριού Ήλιος και αναβαθμίστε τις γευστικές απολαύσεις σας!
12656
5201165020291
2,00 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αποστόλου σουμάκι 50gr

Ζωηρό και αρωματικό Αποστόλου σουμάκι 50gr από την εταιρία Αποστόλου. Απογειώστε τις γεύσεις σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε νέες γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 3,29 €

Ινδία αστεροειδής γλυκάνισος βάζο 15gr

Ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης με τον Ινδία αστεροειδή γλυκάνισο 15gr. Αφεθείτε στην απόλαυση του μοναδικού αρώματος και της γλυκιάς γεύσης που θα σας ταξιδέψει στην Ινδία. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κόσμο των γλυκών!
Τιμή 1,58 €

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr

Το Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκλεκτή ποιότητα της εταιρίας Macao, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αναδείξτε τις γεύσεις και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,24 €

Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr

Μπούκοβο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 4,77 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 2lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Τιμή 2,16 €

Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα 3x50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, τα μωρομάντηλα Agnotis θα κάνουν την αλλαγή της πάνας εύκολη και γρήγορη. Επιπλέον, η μεγάλη συσκευασία 3x50τεμ θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν τα Agnotis μωρομάντηλα.
Τιμή 2,19 €

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα monsters 10τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με μοναδικό τρόπο. Με μια ποικιλία από φρέσκα και πρωτότυπα σχέδια, αυτά τα επιθέματα θα δώσουν μια διασκεδαστική νότα σε κάθε δωμάτιο. Επιπλέον, χάρη στην αδιαβροχότητά τους, μπορείτε να τα τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς να ανησυχείτε για τυχόν ζημιές. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια φρέσκια πνοή στον χώρο σας!
Τιμή 1,45 €

Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr

Το Αλλατίνη σιμιγδάλι ψιλό 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη λεπτή του υφή και την απίστευτη αρωματική νότα, το σιμιγδάλι Αλλατίνη θα απογειώσει τις γεύσεις σας και θα δώσει νέα πνοή στις δημιουργίες σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,54 €