• Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
  • Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr

Το Ηλιος καρίνο για ψάρι βάζο 40gr είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τον εξειδικευμένο ψαρά. Με τη φρέσκια και πλούσια γεύση του, το ψάρι σας θα απογειωθεί σε νέα επίπεδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία της γεύσης που μόνο το Ηλιος μπορεί να προσφέρει.
12629
5201165020437
1,47 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr

Το Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκλεκτή ποιότητα της εταιρίας Macao, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αναδείξτε τις γεύσεις και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,24 €

Ήλιος δαφνόφυλλο 20gr

Δάφνη της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 20 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 1,27 €

Ινδία κόλιανδρο βάζο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 0,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on go men & care cool fresh 50ml

Το Dove roll-on go men & care cool fresh 50ml είναι ο τέλειος τρόπος για να νιώσετε δροσιά και φρεσκάδα όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει προστασία κατά των μυρωδιών και ενυδατώνει το δέρμα σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία περιποίησης που θα σας κάνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση κάθε μέρα.
Τιμή 2,00 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 100gr

Βελτιώνει τη χώνεψη

Βελτιώνει τη διατροφική αξία κάθε βούκας που τρώτε

Απαλύνει τα συμπτώματα αρθρίτιδας

Συμβάλλει στη μάχη κατά του καρκίνου

Συμβάλλει στην καλή υγεία του εγκεφάλου

Προστατεύει την καρδιά σας

Παρέχει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που συνήθως παραλείπουμε

Συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού

Τιμή 1,65 €

Oscar κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 100gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,69 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr

Οι Κούρκουλοι κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr της εταιρίας Κούρκουλος είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με την τραγανή υφή τους και τη γεμάτη γεύση των σπόρων, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το νόστιμο σνακ! Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,61 €