• Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 1
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 2
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 3
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 4
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 5
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 1
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 2
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 3
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 4
  • Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml Farcom - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFarcom

Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml είναι η ιδανική λύση για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τους προσφέρετε τη φροντίδα που χρειάζονται. Η εξαιρετική σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θραύση και το σπάσιμο. Αποκτήστε απαλά, λεία και υγιή μαλλιά με το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
13114
5202663035541
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Orzene beer σαμπουάν για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν ενυδάτωσης & λάμψης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Έλαιο Ελιάς για την ενυδάτωση και στη θρέψη των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €

Head & shoulders σαμπουάν tea tree 360ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν tea tree 360ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική σύνθεσή του με έλαιο tea tree αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής σας, αφήνοντας τα μαλλιά σας ανανεωμένα και ενυδατωμένα. Αποκτήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Head & Shoulders σαμπουάν tea tree 360ml. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 3,79 €

NEUTROGENA T/GEL SHAMPOO ANTIDANRUFF 125ML

Απαλλαγείτε από την πιτυρίδα με το NEUTROGENA T/GEL SHAMPOO ANTIDANDRUFF 125ML. Αποκτήστε λεία και υγιή μαλλιά χωρίς ενοχλητική πιτυρίδα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση εμπιστοσύνης κάθε μέρα!
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless κρεμοσάπουνο με ήπια αντισηπτική δράση 4lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,86 €

Μάκβελ σπαγγέτι No6 500gr

Απολαύστε τα με οποιαδήποτε ευφάνταστη δημιουργία σας, γιατί δεν θα σας προδώσουν ποτέ. Με λευκές ή κόκκινες καυτερές σάλτσες. Με κρέας ή θαλασσινά, αλλά και μόνο με φρέσκο ελαιόλαδο, τριμμένη ξηρή μηζύθρα και δυο φυλαράκια μαιντανού. Όπως και να τα σερβίρετε το σίγουρο είναι οτι θα τα απολαύσετε!

Τιμή 0,97 €

Καρυδα μεγαλη 20x70gr, λευκη βαζο

Η Καρύδα Μεγάλη 20x70gr σε λευκό βάζο είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση της καρύδας σε κάθε δόση και απογειώστε τις γεύσεις σας. Με την Καρύδα Μεγάλη 20x70gr θα ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 19,02 €

Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια sensitive 12τεμ

Αισθητική και αποτελεσματική αφαίρεση των τριχών με τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού expert για τα πόδια sensitive 12τεμ. Αποκτήστε λεία και απαλή επιδερμίδα με ένα βήμα εύκολο και γρήγορο. Απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ομορφιάς χωρίς την ανάγκη για επίσκεψη σε ένα κέντρο αισθητικής. Αγοράστε τώρα τις Veet ταινίες αποτρίχωσης κεριού για ευαίσθητα πόδια και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία αποτρίχωσης.
Τιμή 5,63 €

Pantene λάδι μαλλιών smooth & sleek 100ml

Λάδι μαλλιών για επανόρθωση της Pantene. Το argan oil, γνωστό και ως αργανέλαιο ή λάδι αργκάν, είναι ένα φυτικό έλαιο με πλούσιες ευεργετικές ιδιότητες και σύνθεση βασισμένη σε ένα σύμπλεγμα από βιταμίνες, κυρίως A και Ε, και λιπαρά οξέα. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο. Πρόκειται για εξαιρετικά ελαφριά φόρμουλα που απορροφάται εύκολα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,27 €