• Νέο
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr
  • Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr

Φιλεντέμ παξιμάδια με χαρούπι 250gr

51370
5203967701781
4,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 500ml CRANVERRY&COJI(ΑΣΠΡΟ/ΚΟΚΚΙΝΟ)

Ζουμερό αφρολούτρο VIDAL με αρωματικό cranberry και coji που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και αναζωογόνησης. Απολαύστε την πλούσια αφρώδη υφή και το εκλεπτυσμένο άρωμα που θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας!
Τιμή 1,74 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η Colgate οδοντόβουρτσα 360ᵒ medium compact είναι η ιδανική επιλογή για ένα λαμπερό χαμόγελο και υγιή δόντια. Με την ειδική της σχεδίαση, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό σε κάθε γωνία του στόματος, εξασφαλίζοντας την προστασία και τη φρεσκάδα που χρειάζεστε κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης της στοματικής υγιεινής με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και απόδοση.

Τιμή 1,55 €

Deviltop ποντικοφάρμακο σε σιτάρι sensitive wheat 150gr

Ανανεωμένο Deviltop sensitive wheat 150gr σιτάρι δόλωμα για ποντίκια. Η ιδανική επιλογή για να εξαφανίσετε το πρόβλημα των ποντικιών σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αγοράστε το τώρα και αποχαιρετήστε το άγχος των επισκευών και των καθαρισμών που προκαλούν τα ποντίκια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
Τιμή 1,97 €
Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza κάψουλες ντεκαφεϊνέ 10τεμ

Ένα χαρμάνι espresso από Βραζιλιάνικους κόκκους Arabica και Robusta από την Νότια Αμερική και την Ασία. Η φυσική αφαίρεση της καφεϊνης έχει ως αποτέλεσμα έναν καφέ για κάθε ώρα της ημέρας, απαλό και ισορροπημένο με όλα τα χαρακτηριστικά του Ιταλικού espresso. H σοκολατένια επίγευση και οι νότες αποξηραμένων φρούτων θα σας κάνουν να ξεχάσετε πως πίνετε ντεκαφεϊνέ! Kάθε συσκευασία περιλαμβάνει  κάψουλες αλουμινίου μηδενικού αποτυπώματος CO2. Συμβατές με οικιακές μηχανές Nespresso.

Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 250gr

Οι Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη 250gr είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε την τέλεια γεύση της ρίγανης σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τα Master chef πατατάκια κυματιστά με ρίγανη!
Τιμή 2,39 €

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό λεβάντα και εκχύλισμα σταφυλιού 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας . Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού