• LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 2 (SWEET PLEASURE) - (10kg)
  • LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 2 (SWEET PLEASURE) - (10kg)

LUXURY ΚΟΥΤΙ PATISSERIE No 2 (SWEET PLEASURE) - (10kg)

49691
5213006896552
16,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ BABY 500ml

Το ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ BABY 500ml είναι η τέλεια λύση για τον καθαρισμό των πιάτων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες, αφήνοντας τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Απολαύστε την άριστη ποιότητα και την αποτελεσματικότητα του ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟΥ ΠΙΑΤΩΝ BABY 500ml και κάντε το καθημερινό καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο.
Τιμή 2,64 €

NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT)

NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT) είναι ένα απαλό και αποτελεσματικό αντιιδρωτικό που προσφέρει προστασία στους άνδρες με ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία κατά του ιδρώτα και των οσμών, ενώ παράλληλα περιποιείται το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και φρέσκο. Αποκτήστε το NIVEA ROLL-ON MEN 50ml - (SENSITIVE PROTECT) σήμερα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
Τιμή 2,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Καρυδα μεγαλη 20x70gr, λευκη βαζο

Η Καρύδα Μεγάλη 20x70gr σε λευκό βάζο είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση της καρύδας σε κάθε δόση και απογειώστε τις γεύσεις σας. Με την Καρύδα Μεγάλη 20x70gr θα ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 19,02 €

Foli fix σακούλες τροφίμων 1lt 20x30cm 50τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Foli fix 1lt 20x30cm 50τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικό, διατηρούν τη φρεσκάδα και τη γεύση των τροφίμων για μεγαλύτερο διάστημα. Με το Foli fix, μπορείτε να απολαμβάνετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και ευκολία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε τις σακούλες Foli fix τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρουν! Αγοράστε τώρα
Τιμή 0,56 €

Rummo fusilli no48 500gr

Το Rummo fusilli no48 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με την γεύση και την ποικιλία των σχήματων. Απολαύστε το με την οικογένεια και τους φίλους σας σε νόστιμες συνταγές που θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο εστιατόριο. Αποκτήστε το Rummo fusilli no48 500gr της Rummo τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 1,42 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων αρωματικές 46x56cm 25lt 30τεμ

Οι αρωματικές σακούλες απορριμμάτων SANITAS είναι ανθεκτικές χάρη στην αστεροειδή ραφή στη βάση τους.

Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και έχουν υπέροχο άρωμα φρεσκάδας.

Ιδανικές για μικρά καλαθάκια WC.

Τιμή 0,95 €