• Deviltop sensitive wheat 150gr σιταρι δολωμα για ποντικια  - 1
  • Deviltop sensitive wheat 150gr σιταρι δολωμα για ποντικια  - 1

Deviltop ποντικοφάρμακο σε σιτάρι sensitive wheat 150gr

Ανανεωμένο Deviltop sensitive wheat 150gr σιτάρι δόλωμα για ποντίκια. Η ιδανική επιλογή για να εξαφανίσετε το πρόβλημα των ποντικιών σας με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αγοράστε το τώρα και αποχαιρετήστε το άγχος των επισκευών και των καθαρισμών που προκαλούν τα ποντίκια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει!
33951
5214002140069
1,97 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gardencol κόλλα σε σωληνάριο 135gr

Η GARDENCOL ΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135gr είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία στον κήπο σας. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το σωληνάριο σας θα παραμείνει σταθερό και ανθεκτικό. Αγοράστε τώρα την GARDENCOL ΚΟΛΛΑ ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ 135gr και απολαύστε άνετα και αποτελεσματικά κάθε εργασία στον κήπο σας.
Τιμή 1,99 €

Blata εντομοκτόνο σε σκόνη για κατσαρίδες μυρμήγκια ψύλλους 200gr

Το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κατσαρίδων, μυρμηγκιών και ψύλλων από τον χώρο σας. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Blata εξαλείφει άμεσα τα ενοχλητικά έντομα, προσφέροντας σας έναν καθαρό και υγιεινό χώρο διαβίωσης. Αποκτήστε το Blata εντομοκτόνο σε σκόνη τώρα και αποχαιρετήστε τις ενοχλητικές παρουσίες στο σπίτι σας!

Τιμή 3,38 €

Petrorat μεσαία παγίδα κόλλας για ποντίκια 2τεμ

Η παγίδα κόλλας της εταιρείας Glue & Trade αποτελεί επιφάνεια με κόλλα έτοιμη για χρήση, η οποία παγιδεύει και ακινητοποιεί τρωκτικά και έρποντα ζώα. Είναι άχρωμη, μη τοξική, δεν περιέχει δηλητήριο και διατηρεί την κολλητική της ιδιότητα για αρκετό διάστημα χωρίς να ξεραίνεται. Είναι μίας χρήσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια σε χώρους που δεν επιτρέπεται η χρήση φαρμάκων και είναι κατάλληλη για τοποθέτηση τόσο σε εσωτερικούς, όσο και εξωτερικούς χώρους.

Υλικό: Πλαστικό

Τιμή 2,04 €

Fly οικολογική μυγοπαγίδα καρουλάκι 4τεμ

Παγίδα για μύγες σε χάρτινη κορδέλα με επικάλυψη κόλλας. Διατηρεί την κολλητική της ικανότητα για αρκετό διάστημα, χωρίς να ξεραίνεται και δεν επηρεάζεται από την υγρασία.

Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Oriental express καλαμποκάκια μικρά 330gr

Τραγανές κορφές καλαμποκιού για ασιατικές συνταγές και όχι μόνο! Εύγευστες και θρεπτικές, δίνουν σε κάθε συνταγή μια τραγανή και ζωηρή νότα. Είναι υπέροχα για να τα απολαύσετε ολόκληρα, κομμένα στη μέση ή ψιλοκομμένα σε ασιατικές συνταγές, σε stir fry, σε σαλάτες ακόμη και σε σάντουιτς ή κρέπες! Ιδανικά για vegan και χορτοφάγους, χωρίς γλουτένη, λακτόζη και συντηρητικά.

Τιμή 3,21 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια double wall 12oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 355ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 355ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,76 €

Τριποδάκης ξύδι λευκό με άρωμα 2lt

Το λευκό ξύδι Τριποδάκης με άρωμα 2lt είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε γεύση και άρωμα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την πλούσια γεύση του και το εκλεκτό άρωμά του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του ξυδιού Τριποδάκης!

Τιμή 1,82 €

Illy κάψουλες espresso decaf 10τεμ

Illy. Απολαύστε τη γεύση του πλούσιου espresso χωρίς καφεΐνη με τις κάψουλες Illy caps decaffeinato. Ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε όλη τη γεύση του καφέ χωρίς τον πειρασμό της καφεΐνης. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία του Illy espresso στο σπίτι σας με τις κάψουλες decaffeinato.
Τιμή 5,73 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 10x39gr

Η Kinder Delice γαλακτοφέτα 10x39gr είναι ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή γεύση της γαλακτοφέτας και το αφράτο της υφάκι, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αφήστε το Kinder Delice να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 6,01 €