• Νέο
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x80cm 10τεμ
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x80cm 10τεμ

Kitten σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x80cm 10τεμ

51136
5203159032570
1,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (150x180cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές, βυζαντινό τραπεζομάντηλο 150x180cm για να διακοσμήσετε τον τραπεζικό σας χώρο με στυλ και κομψότητα. Με εκλεπτυσμένο σχεδιασμό αλεξίαστων μοτίβων, αυτό το τραπεζομάντηλο θα δώσει μια ανατολίτικη νότα στην τραπεζαρία σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μοναδικό κομμάτι!
Τιμή 5,34 €

ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 300ml - (MINIONS)

Το αγαπημένο σαμπουάν και αφρόλουτρο των Minions είναι εδώ για να φρεσκάρει την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης! Με απαλή φόρμουλα που αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώθετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για τη μέρα σας. Αφήστε τους Minions να σας συνοδεύουν σε κάθε μπάνιο και απολαύστε την αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης!
Τιμή 1,57 €

Βαζο για μελι 220ml

Ένα μοναδικό βάζο για μέλι 220ml που θα σας εντυπωσιάσει με το στυλ και την ποιότητά του. Με το υψηλής ποιότητας γυαλί και το μοντέρνο σχεδιασμό του, αυτό το βάζο θα δώσει μια ξεχωριστή νότα στην κουζίνα σας. Ιδανικό για να αποθηκεύετε το αγαπημένο σας μέλι και να το έχετε πάντα στην εύκολη πρόσβαση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 5,24 €
Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x31cm 10kg
Περιορισμένη προσφορά!

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x31cm 10kg

Η ατυπωτη καφε χαρτ/λες βεζεταλ δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φινέτσας στον χώρο σας. Με διαστάσεις 12x31cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ιδανικό για κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και ποιότητα!
Κανονική τιμή 39,64 € Τιμή 38,30 €
  • -1,34 €
  • -1,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,08 €

Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 160 φύλλα

Οι λευκές χαρτοπετσέτες Endless είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με τα 160 φύλλα τους και το μέγεθος 30x30cm, προσφέρουν ατελείωτη απορρόφηση και απαλότητα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα της Endless σε κάθε σας χρήση.
Τιμή 1,28 €

Libresse σερβιετάκια normal plus multi 64τεμ

Τα Libresse σερβιετάκια normal plus multi 64τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά προϊόντα υψηλής ποιότητας και απόλυτη προστασία. Με την απαλή υφή τους και την απορροφητικότητά τους, τα Libresse σερβιετάκια προσφέρουν άνεση και ασφάλεια καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ελευθερίας και της αυτοπεποίθησης!
Τιμή 2,56 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με ταχίνι 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €