• Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 160 φύλλα Endless - 1
  • Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 160 φύλλα Endless - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEndless

Endless χαρτοπετσέτες plus λευκές 30x30cm 160 φύλλα

Οι λευκές χαρτοπετσέτες Endless είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με τα 160 φύλλα τους και το μέγεθος 30x30cm, προσφέρουν ατελείωτη απορρόφηση και απαλότητα. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα της Endless σε κάθε σας χρήση.
29410
5202995010483
1,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Endless χαρτοπετσέτες εστιατορίου economy λευκή 24x24cm 560 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες εστιατορίου economy είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εστιατόριο και καφετέρια. Με μέγεθος 24x24cm και 560 φύλλα, προσφέρουν αντοχή και ποιότητα σε κάθε χρήση. Η λευκή απόχρωσή τους ταιριάζει με κάθε διακόσμηση και δίνει μια αίσθηση καθαριότητας και προσεγμένου περιβάλλοντος. Αποκτήστε τώρα τις Endless χαρτοπετσέτες και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.
Τιμή 2,78 €

Χαρτοπετσετα 1/4 κρινος πολυτελειας 33x33cm μαυρη 400τεμ

Η χαρτοπετσέτα 1/4 κρινού πολυτέλειας 33x33cm σε μαύρο χρώμα με 400 τεμάχια είναι ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή εμφάνιση της, αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε τραπέζι. Συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το στυλ, προσφέροντας ένα προϊόν που ξεχωρίζει. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την εμφάνιση κάθε σας εκδήλωσης!
Τιμή 12,04 €

Χαρτοπετσετα 1/4 κρινος πολυτελειας 33x33cm σιελ 400τεμ

Η χαρτοπετσέτα 1/4 κρίνος πολυτέλειας 33x33cm σιέλ 400τεμ από την εταιρία μας είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας γεύμα. Με την υψηλή ποιότητα και την πολυτέλεια που προσφέρει, θα αισθανθείτε την απόλυτη ευχαρίστηση κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ακόμα πιο ξεχωριστή. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια στο τραπέζι σας!
Τιμή 9,03 €

Endless χαρτοπετσέτες εστιατορίου soft λευκή 24x24cm 750 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες εστιατορίου soft λευκές 24x24cm με 750 φύλλα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε εστιατόριο. Με την υψηλή ποιότητα και τη μαλακή υφή τους, οι πελάτες σας θα αισθανθούν την πολυτέλεια κάθε φορά που τις χρησιμοποιούν. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τις Endless χαρτοπετσέτες σήμερα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και το στυλ που προσφέρουν.

Τιμή 3,30 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλθέα αλάτι 400gr

Θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Αλθέα σε συσκευασία 400 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,65 €

Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr

Οι Santa Maria tortilla chips με αλάτι 185gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Απολαύστε τις μόνες τους ή συνοδεύστε τις με νόστιμες σάλτσες και dips. Με την πρώτη μπουκιά, θα νιώσετε την απόλαυση και την ποιότητα των προϊόντων Santa Maria. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 2,91 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg

Το Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι 3kg είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα του, το ταχίνι αυτό θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και ελκυστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν από την εταιρία Χαΐτογλου!
Τιμή 31,67 €

Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr

Το Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και της μαρμελάδας jaffa θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr της Milka τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,41 €

Bolsom παχύρρευστο χλώριο με άρωμα λεμόνι 4lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν τη χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 3,91 €