• ΝΕΡΟ ΒΙΚΟΣ 6x1,5LT
  • ΝΕΡΟ ΒΙΚΟΣ 6x1,5LT

ΝΕΡΟ ΒΙΚΟΣ 6x1,5LT

48737
5201946010015
1,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Wellaflex αφρος 200ml νο 5 heat protection

Το Wellaflex αφρός 200ml νο 5 heat protection είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα κατά το styling. Με τη μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετικό κράτημα και προστασία από τη θερμότητα, ενώ παράλληλα προσδίδει λάμψη και όγκο στα μαλλιά σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το υπέροχο χτένισμα που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 3,21 €

NESCAFE ESPRESSO AZERA 95gr. - (DECAF)

NESCAFE. Η απόλαυση του αγαπημένου σας espresso χωρίς καφεΐνη! Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα του espresso, χωρίς να ανησυχείτε για την καφεΐνη. Απολαύστε το NESCAFE ESPRESSO AZERA 95gr. - (DECAF) και απολαύστε την καθημερινή σας δόση ενέργειας χωρίς να ανησυχείτε για τον ύπνο σας.
Τιμή 7,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml

Το Syoss gel μαλλιών power hold high shine 250ml είναι το ιδανικό προϊόν για εκείνους που αναζητούν το τέλειο κράτημα και τη λάμψη στα μαλλιά τους. Με τη συνδυασμένη δύναμη κράτηματος και λάμψης, αυτό το gel θα σας χαρίσει το look που επιθυμείτε όλη μέρα. Αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και σταθερά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αγοράστε το Syoss gel μαλλιών και απογειώστε το στυλ σας!
Τιμή 4,76 €

Viva χυμός με μπανάνα 1lt

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση μπανάνα χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 1,13 €

Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt

Το Dixan υγρό απορρυπαντικό ρούχων power gel φρεσκάδα ωκεανού 70μεζ 3,15lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα με αναζωογονητικό άρωμα ωκεανού που διαρκεί. Αφήστε το Dixan να αναλάβει τη φροντίδα των ρούχων σας και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 11,04 €