• Νέο
  • Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης safe home 1lt
  • Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης safe home 1lt

Ajax υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης safe home 1lt

51118
8718951677555
4,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Olympus σακουλες με χερακια 20τεμ 54x60cm

Οι σακούλες Olympus με χεράκια 20 τεμαχίων διαστάσεων 54x60cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεταφέρετε τα αγορασμένα προϊόντα σας με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό, οι σακούλες Olympus είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε ψώνιο. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες Olympus και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα σε κάθε σας αγορά!
Τιμή 1,11 €

ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr.

Το ROSHEN ΓΛΕΙΦΙΤΖΟΥΡΙΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑΟΥΡΤΙ 920gr είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα παραδοσιακό ελληνικό σπίτι. Η φρέσκια γεύση του γιαουρτιού σε συνδυασμό με την απαλή υφή του γλειφιτζουριού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από αυθεντικές γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το κάθε δακτυλίδι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση της Ελλάδας!
Τιμή 5,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων brilliant με λεμόνι 30τεμ

Οι νέες ταμπλέτες πλυντηρίου Endless Brilliant, χάρη στην ειδική τους σύνθεση με τεχνολογία Stream Tab διαλύονται γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν μια ισχυρή δράση καθαρισμού. Αφαιρούν εύκολα υπολείμματα τροφών, λεκέδων και καμένων λαδιών καθώς εξουδετερώνουν τις δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ευχάριστο άρωμα λεμονιού.

Τιμή 4,41 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό thalasso therapy 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό thalasso therapy 760ml θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Αποκτήστε την απαλότητα και τη λάμψη που πάντα ονειρευόσασταν με αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,98 €

Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ

Οι Sanitas σακούλες απορριμμάτων με χερούλια 50x55cm 30lt 80τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των απορριμμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή, αυτές οι σακούλες θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Αποκτήστε τώρα τις Sanitas σακούλες απορριμμάτων και απολαύστε την ευκολία και την αξιοπιστία τους!
Τιμή 5,40 €

Milka μπισκότα με σοκολάτα σε σχήμα αγελάδας 120gr

Ζουμερά μπισκότα Milka σε σχήμα αγελάδας, γεμάτα με την απίστευτα λαχταριστή σοκολάτα της Milka. Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να τα θέλετε όλα! Αγοράστε τώρα και απολαύστε την γλυκιά απόλαυση των Milka μπισκότων με σοκολάτα!
Τιμή 1,35 €

NIVEA AFTER SHAVE LOTION 100ml SILVER PROTECT

Η Nivea After Shave Lotion 100ml Silver Protect είναι το ιδανικό προϊόν για την προστασία της επιδερμίδας μετά το ξύρισμα. Η μοναδική της σύνθεση προσφέρει αντισηπτική προστασία και αναζωογονεί την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα.
Τιμή 6,27 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού