• Olympus σακουλες με χερακια 20τεμ 54x60cm
  • Olympus σακουλες με χερακια 20τεμ 54x60cm

Olympus σακουλες με χερακια 20τεμ 54x60cm

Οι σακούλες Olympus με χεράκια 20 τεμαχίων διαστάσεων 54x60cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεταφέρετε τα αγορασμένα προϊόντα σας με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό, οι σακούλες Olympus είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε ψώνιο. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες Olympus και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα σε κάθε σας αγορά!
34832
5200343230026
1,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)

Τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' (No 8) (Medium) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αυτά τα γάντια προσφέρουν υψηλή προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα γάντια Ηρακλής θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ασφάλεια και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' για μια ασφαλή και αποτελεσματική εργασία!
Τιμή 0,70 €

Magic σφουγγαριστρα eco 1+1 δωρο e,11

Η Magic σφουγγαρίστρα eco 1+1 δώρο είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εκπληκτική της απόδοση, αφαιρεί εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά από κάθε επιφάνεια. Αποτελεί μια οικολογική επιλογή, καθώς δεν απαιτεί χρήση χημικών καθαριστικών. Αποκτήστε τώρα τη Magic σφουγγαρίστρα eco 1+1 δώρο και απολαύστε ένα καθαρό και υγιές περιβάλλον στο σπίτι σας!
Τιμή 2,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Τυρολέζα φάβα κομμένη 500gr

Φάβα της εταιρείας Τυρολέζα, η οποία είναι ιδιαίτερα πλούσια σε φυτικές πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες, που την καθιστούν ένα τρόφιμο υψηλής διατροφικής αξίας.

Τιμή 1,37 €

Johnson's gel καθαρισμού προσώπου φυσικό 100ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Clean & Clear, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τιμή 0,47 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων λίλιουμ & φρούτα του δάσους 45μεζ 2,93kg

Το απορρυπαντικό ρούχων σε σκόνη της Skip με άρωμα Cajoline Λίλιουμ & Φρούτα του Δάσους, διαλύεται σε ζεστό νερό και χρησιμοποιείται για λεκέδες, όπως βρωμιά, λάσπη ή γρασίδι. Η εφαρμογή του απευθείας πάνω στους λεκέδες πριν από την πλύση δεν συνιστάται.

Τιμή 10,24 €