• Νέο
  • Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ
  • Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ
  • Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ
  • Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ

Γλάρος χαρτομάντηλα τσέπης 6τεμ

51083
5200107431089
0,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12

Η ιδανική λύση για την ψύξη του υπολογιστή σας είναι εδώ! Το ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 θα σας παρέχει την απόλυτη απόδοση και αξιοπιστία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση. Μην αφήνετε τον υπολογιστή σας να υπερθερμαίνεται, επενδύστε στο ΜΠΟΛ PC ΛΕΥΚΟ Φ 8CM GS-12 και απολαύστε την απρόσκοπτη λειτουργία του!
Τιμή 1,45 €

MIGLIOR ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ 4kg - (SPECIAL MENU) (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η Miglior ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ 4kg - (SPECIAL MENU) (ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ) της Morando Miglior προσφέρει μια νόστιμη και θρεπτική διατροφή για τον τετράποδο φίλο μας. Με φρέσκο κοτόπουλο και λαχανικά, αυτή η κροκέτα θα κάνει το σκύλο σας να αισθανθεί ευτυχισμένος και ικανοποιημένος με κάθε μάσημα. Αποκτήστε την Miglior ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ τώρα και χαρίστε στον αγαπημένο σας σκύλο την καλύτερη δυνατή διατροφή!
Τιμή 5,96 €

Vienna σαγανακι στρογγυλο f19 1254σαγα19

Η Vienna προσφέρει ένα σαγανάκι στρογγυλό με κωδικό f19 1254σαγα19 που θα σας ενθουσιάσει! Απολαύστε την πλούσια γεύση του τυριού σε ένα μοναδικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη γεύση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από τη Vienna!
Τιμή 4,90 €

ΒΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ 330ml - (6pack) (-10%)

Αναζωογονητική φρεσκάδα σε κάθε τσιμπίδα! Η ΒΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ 330ml έρχεται σε πακέτο 6 τεμαχίων με έκπτωση 10%. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση της πορτοκάλιας σε κάθε γουλιά και ανεβάστε τη διάθεσή σας στα ύψη. Αποκτήστε τώρα το δικό σας πακέτο και απολαύστε τη μοναδική απόλαυση της ΒΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ!
Τιμή 2,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml
Περιορισμένη προσφορά!

Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml

Το Ava perle υγρό πιάτων με λεμόνι 900ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Η φρέσκια μυρωδιά του λεμονιού θα ανανεώσει την κουζίνα σας ενώ η ισχυρή σύνθεσή του θα απομακρύνει αποτελεσματικά τους λίπους και τις λεκέδες. Αποκτήστε το Ava perle υγρό πιάτων τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε μέρα!
Κανονική τιμή 2,24 € Τιμή 2,06 €
  • -0,18 €
  • -0,18 €

Sanitas διαφανής μεμβράνη easy cut 50m

Μεμβράνη μεγάλης αντοχής και ελαστικότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με τέλεια εφαρμογή που κόβεται εύκολα. Ιδανική για τη συντήρηση τροφίμων μέσα και έξω από το ψυγείο. Χάρη στη μεγάλη ελαστικότητά της εφαρμόζει εύκολα σε όλα τα σκεύη, εμποδίζοντας τη μεταφορά οσμών μεταξύ των τροφίμων. Είναι πολύ πρακτική στη χρήση, καθώς κόβεται εύκολα με ένα τράβηγμα.

Κατάλληλη για μακροχρόνια επαφή με όλα τα τρόφιμα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ε.Ε.

Τιμή 4,74 €

Orzene beer σαμπουάν για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν ενυδάτωσης & λάμψης για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Έλαιο Ελιάς για την ενυδάτωση και στη θρέψη των ξηρών και ταλαιπωρημένων μαλλιών.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 4,29 €

Βεργίνα μπύρα 4x500ml

Η μπίρα "Βεργίνα" ανήκει στην κατηγορία Premium Lager. Αποτελεί προϊόν κλασσικής ζυμώσεως και χαρακτηρίζεται από τη φρέσκια, πλούσια γεύση της. Η αρμονική συνύπαρξη βύνης και λυκίσκου χαρακτηρίζει το άρωμά της.Βύνη ξανθιά και βύνη καραμελέ, λυκίσκος και αρωματικός λυκίσκος Tettnanger, μαγιά και νερό.

Τιμή 4,57 €