• Νέο

TNS ΓΙΟΓΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ - (32-800-1878)

51195
5204558463873
2,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns καλαθι απλυτων πλαστικο 38lt λευκο 32-800-1847

Το καλάθι απλυτων πλαστικό 38lt λευκό της εταιρίας Tns είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση των απλυτων σας. Με τη μεγάλη του χωρητικότητα 38 λίτρων, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τα ρούχα σας, τα παιχνίδια των παιδιών σας, ή ακόμα και για την αποθήκευση των καθημερινών ειδών καθαριότητας. Η λευκή απόχρωση του το κάνει να ταιριάζει εύκολα σε κάθε χώρο, ενώ η ανθεκτική πλαστική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια ?
Τιμή 8,96 €

Tns σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο μπλε

Το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με όμορφα ρίγες σε λευκό και μπλε χρώμα, αυτές οι πετσέτες προσφέρουν στυλ και λειτουργικότητα. Από μαλακό ύφασμα υψηλής ποιότητας, θα σας προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης κάθε φορά που τις χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε τώρα το σετ ριγα 8 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm της Tns και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ!
Τιμή 2,01 €

ΨΩΜΙΕΡΑ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΗ 18χ6cm (4025/18)

Η ψωμιέρα ανοξείδωτη 18χ6cm (4025/18) είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε κουζίνα! Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτή η ψωμιέρα είναι ανθεκτική, εύκολη στη χρήση και κομψή στο design της. Με διαστάσεις 18χ6cm, προσφέρει αρκετό χώρο για το αγαπημένο σας ψωμί, ενώ το ανοξείδωτο υλικό της εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ευκολία στον καθαρισμό. Αποκτήστε τώρα τη ψωμιέρα αυτή και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα!
Τιμή 4,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,79 €

Duck deep action gel με πεύκο 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

WILD POWER ENERGY DRINK 250ml

Το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml είναι ένα από τα πιο δυνατά ενεργειακά ποτά στην αγορά. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει άμεση ενέργεια και αναζωογόνηση σε κάθε γουλιά. Απολαύστε το κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου και ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σε κάθε στιγμή. Αποκτήστε το WILD POWER ENERGY DRINK 250ml τώρα και ανανεώστε τις δυνάμεις σας!
Τιμή 0,48 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 24x45gr

Τα M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 24x45gr της εταιρίας M&M's είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με την μοναδική τους γεύση και την απαλή σοκολάτα γάλακτος, αυτά τα κουφετάκια θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο γλυκό να πάει χαμένη. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλαυση!
Τιμή 15,11 €