• Νέο
  • Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg
  • Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg
  • Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg
  • Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg

Ακτίνα ρόφημα σοκολάτα ζεστή 1,5kg

51046
5206231070118
15,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πάνες active baby no 4 9-14kg 70τεμ ΒΑΡΟΣ

Οι πάνες Active Baby No 4 της εταιρίας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για βρέφη με βάρος από 9 έως 14 κιλά. Με την εξαιρετική τους απορροφητικότητα και την άνετη εφαρμογή τους, εξασφαλίζουν την ξηρασία και την άνεση του μωρού σας κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τις πάνες Active Baby No 4 για να προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία που χρειάζεται και να απολαύσετε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν.
Τιμή 18,54 €
ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ 1000gr.
Περιορισμένη προσφορά!

ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ 1000gr. - (ΓΛΑΣΕ)

Το ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ 1000gr. - (ΓΛΑΣΕ) είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε την πιο νόστιμη και υγιεινή γεύση στο τραπέζι σας. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρει το ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να το προσθέσετε στο καλάθι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το γεύμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
Κανονική τιμή 1,75 € Τιμή 1,66 €
  • -0,09 €
  • -0,09 €

Φορμα τσερκι τετραγωνο inox νο 4 14x14cm

Αυτή η φόρμα τσέρκι τετράγωνη inox Νο 4 14x14cm είναι ιδανική για την προετοιμασία των αγαπημένων σας γλυκών και αλμυρών συνταγών. Με την ανθεκτική κατασκευή της από ανοξείδωτο χάλυβα, είναι σίγουρο ότι θα σας χαρίσει αξιόπιστα αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε τώρα τη φόρμα τσέρκι τετράγωνη inox και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας!
Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr

Η Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr είναι η τέλεια λύση για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και υψηλής ποιότητας συστατικά, θα κερδίσει την αγάπη της γάτας σας από την πρώτη μπουκιά. Η πλούσια γεύση και η θρεπτική αξία των sticks Whiskas θα κάνουν τη γάτα σας να αισθάνεται περιποιημένη και ευχαριστημένη. Αγοράστε τώρα τα Whiskas γατοτροφή sticks κοτόπουλου 18gr και προσφέρετε στη γάτα σας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,55 €

Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400gr

Η "Αγρόκηπος Χαλβατζή φρουτοσαλάτα τροπικά φρούτα σε κύβους 400γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν που περιλαμβάνει φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα σε κύβους, με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η φρουτοσαλάτα με τροπικά φρούτα πιθανώς να περιέχει κομμάτια φρούτων όπως πεπόνι, μάνγκο, ανανάς, βερίκοκο και άλλα, που είναι χαρακτηριστικά των τροπικών περιοχών και συνήθως έχουν φρουτώδη, γλυκιά και εξωτική γεύση.

Τιμή 4,48 €

Nestle δημητριακά fitness με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Τα FITNESS® Milk Chocolate φτιάχνονται με σιτάρι, Βρόμη ολικής άλεσης, Βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Ασβέστιο και Σίδηρο. Είναι πηγή Φυτικών Ινών.

Χωρίς Φοινικέλαιο. Χωρίς προσθήκη χρωστικών και αρωματικών υλών.

Τιμή 3,04 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο βαθύ με καπάκι 4,5lt της εταιρίας Fresh Box είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό! Με τη μεγάλη χωρητικότητά του, μπορείτε να φυλάξετε τα τρόφιμά σας με ασφάλεια και να τα μεταφέρετε εύκολα. Το καπάκι του εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και τη διατήρηση των γεύσεων. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη!
Τιμή 3,71 €
Dove σαπούνι argan oil 4x90gr
Περιορισμένη προσφορά!

Dove σαπούνι argan oil 4x90gr

Ανανεωτικό σαπούνι Dove με argan, ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση και ενίσχυση της επιδερμίδας. Απολαύστε μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
Κανονική τιμή 3,25 € Τιμή 2,88 €
  • -0,37 €
  • -0,37 €