• -0,09 €
  • ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ 1000gr.
  • ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ 1000gr.
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΔόξα

ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ 1000gr. - (ΓΛΑΣΕ)

Το ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ 1000gr. - (ΓΛΑΣΕ) είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε την πιο νόστιμη και υγιεινή γεύση στο τραπέζι σας. Με τη μοναδική ποιότητα και γεύση που προσφέρει το ΔΟΞΑ ΡΥΖΙ, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στον πειρασμό να το προσθέσετε στο καλάθι σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το γεύμα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!
38043
5213006894909
1,66 €
1,75 €
Έκπτωση -0,09 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SYOSS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 440ML PURE FRESH

Το SYOSS ΣΑΜΠΟΥΑΝ 440ML PURE FRESH είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ενυδάτωση και φρεσκάδα στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα καθαρίζει απαλά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 3,21 €

PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

Η PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ) είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε την απόλυτη απόλαυση με κάθε δείγμα. Η φρεσκάδα του πορτοκαλιού συνδυάζεται με την πλούσια γεύση της μαρμελάδας, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε εύκολα. Απολαύστε την σε τοστ, γιαούρτι ή ακόμα και σκέτη, και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Scotch-Brite κουβάς με στίφτη 15lt

Ο κουβάς με στίφτη 15lt της εταιρίας Scotch-Brite είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σπίτι. Με την προηγμένη τεχνολογία της Scotch-Brite, μπορείτε να καθαρίσετε με ευκολία και αποτελεσματικότητα κάθε επιφάνεια. Αποχαιρετήστε τον κόπο και τον χρόνο που χάνετε με άλλα προϊόντα και αποκτήστε τον Scotch-Brite κουβά με στίφτη 15lt για άψογα αποτελέσματα κάθε φορά. Μην αφήσετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητά του!

Τιμή 7,93 €

Bispol καντήλα για κερί λευκό w006

Η Bispol καντήλα για κερί λευκό W006 είναι το τέλειο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζεστασιά και φινέτσα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μαγεία των κεριών στο σπίτι σας!
Τιμή 1,08 €

Λητή κορνέ 130gr

Η λαχταριστή και αφράτη Λητή κορνέ 130gr της εταιρίας Λητή σιροπιαστά θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις μοναδικές και ανεπανάληπτες. Αφήστε τον ξεχωριστό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων να σας κατακτήσει και να σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε τη γεύση του Λητή κορνέ και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν.
Τιμή 1,41 €

Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ

Το Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ της εταιρίας Sterk είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό, αυτό το σετ 4 τεμαχίων προσφέρει αντοχή και αξιοπιστία. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του, το Sterk φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό σετ 4τεμ θα κάνει την κουζίνα σας πιο οργανωμένη και λειτουργική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτι?
Τιμή 3,74 €