• ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΚΕΥΟΣ ΑΛ. ΣΕΤ 3ΤΜΧ R64L ΜΕΓ. ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 26x19x5.5
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΚΕΥΟΣ ΑΛ. ΣΕΤ 3ΤΜΧ R64L ΜΕΓ. ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 26x19x5.5

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΣΚΕΥΟΣ ΑΛ. ΣΕΤ 3ΤΜΧ R64L ΜΕΓ. ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 26x19x5.5

48993
5202054033514
1,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pedigree dentastix 5τεμ 128gr medium

Τα Pedigree Dentastix είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των δοντιών του αγαπημένου μας τετράποδου φίλου. Με μια μοναδική σύνθεση που βοηθά στην καθαριότητα των δοντιών και την υγεία των ούλων, τα Dentastix είναι το απαραίτητο σνακ για κάθε σκύλο. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε στον τετράποδο φίλο σας ένα λαμπερό χαμόγελο!
Τιμή 2,73 €

NAVA ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ inox 2mm (3τεμ.) - (10-127-023)

Η κουτάλα γλυκού NAVA inox 2mm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την κομψή της σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η σειρά κουταλιών θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα το σετ NAVA κουταλάκια γλυκού και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,76 €

Πιατελα οβαλ coupe 30cm λευκη 06-260

Η πιατέλα οβάλ coupe 30cm σε λευκό χρώμα είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την τραπεζαρία σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η πιατέλα θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του τραπεζιού σας. Ιδανική για καθημερινή χρήση ή για ξεχωριστές περιστάσεις, αυτή η πιατέλα θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψό?
Τιμή 12,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με argan oil 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του από λάδι Argan αναζωογονεί και προστατεύει τα μαλλιά από τον καπνό και τους ατμοσφαιρικούς παράγοντες αφήνοντας τα μαλακά και φωτεινά. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Τιμή 3,32 €

Γλαστροθήκη κρεμαστή No1,2,3,4

Η Γλαστροθήκη κρεμαστή No1,2,3,4 της εταιρίας είναι ο απόλυτος τρόπος για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με το μοντέρνο design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η γλαστροθήκη θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε χώρο. Αποκτήστε τώρα τη δική σας και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι διακόσμησης που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,60 €

Pellito φυστίκια ψημένα χωρίς λάδι 150gr

Τα Pellito φυστίκια ψημένα χωρίς λάδι 150gr αναφέρονται σε φυστίκια που έχουν ψηθεί χωρίς την προσθήκη λαδιού. Η διαδικασία του ψησίματος μπορεί να γίνεται στην αποφυγή πρόσθετων λιπαρών ουσιών, και τα φυστίκια αποκτούν μια τραγανή και κρεμώδη υφή.

Τιμή 1,51 €

Βιολάντα μπισκότα zero cookies χωρίς ζάχαρη με κακάο & κομμάτια μαύρης σοκολάτας 170gr

ZERO Cookies με κακάο χωρίς ζάχαρη ιδανικά για ένα γευστικό διάλειμμα μέσα στην ημέρα.

Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγά, φιστίκια αράπικα (αραχίδες) και άλλους καρπούς με κέλυφος.

Τιμή 1,94 €

Arion food συμπυκνωμένος χυμός πορτοκάλι 1lt

Απολαύστε τον αναζωογονητικό συμπυκνωμένο χυμό πορτοκάλι 1lt της Arion food και ανακαλύψτε τη φρεσκάδα και τη γεύση που θα σας κερδίσει. Με μια γλυκιά επίγευση πορτοκαλιού, αυτός ο χυμός θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική ποιότητα της Arion food.
Τιμή 3,00 €