• Νέο
  • MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ (ΝΟ3) 50ΤΕΜ
  • MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ (ΝΟ3) 50ΤΕΜ

MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ (ΝΟ3) 50ΤΕΜ

50913
5213006578526
0,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. - (-0,30€)

Η ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. είναι ένα απολαυστικό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη φρουτώδη γεύση του. Με μια πλούσια σύνθεση από 5 διαφορετικά φρούτα, αυτή η κρέμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τη ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. - (-0,30€)!
Τιμή 6,10 €

ΠΩΜΑ-ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ 30ml 5430

Ανακαλύψτε τον νέο μας δοσομετρητή 30ml 5430 και εντυπωσιάστε με την ακρίβειά του. Με την εγγυημένη ποιότητα της εταιρίας μας, αυτός ο δοσομετρητής θα σας βοηθήσει στην εύκολη μέτρηση των υγρών σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
Τιμή 2,52 €

Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size

Η Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα στο σπίτι της. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό μπλε χρώμα, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι της ντουλάπας σας και να ξεχωρίσετε με στυλ!
Τιμή 10,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Whiskas γατοτροφή pure delight κοτόπουλο 85gr

Η Whiskas γατοτροφή pure delight κοτόπουλο 85gr είναι μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή για τη γάτα σας. Με φρέσκο κοτόπουλο και πλούσια γεύση, το προϊόν αυτό θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να αισθανθεί πλήρης ενέργειας και ευεξίας.
Τιμή 0,74 €

Parodontax οδοντόκρεμα ultra clean 75ml

Η οδοντόκρεμα Parodontax Ultra Clean είναι μια φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθά στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας των ούλων ενώ αφήνει μια έντονη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας στο στόμα.

Τιμή 3,47 €

AIM οδοντόβουρτσα antiplaque μέτρια

Μια οδοντόβουρτσα σχεδιασμένη να προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό που βοηθά στην προστασία από την τερηδόνα, τη συσσώρευση λεκέδων και τη δυσάρεστη αναπνοή. Έχει θυσάνους πολλαπλών γωνιών για να καθαρίζει ανάμεσα στα δόντια απομακρύνοντας την πλάκα και προστατεύοντας από την τερηδόνα. Επίσης, βοηθά στη στίλβωση των δοντιών και τη πρόληψη των λεκέδων.

Τιμή 0,68 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές AAA 10τεμ

Αυτές οι μπαταρίες Toshiba AAA είναι η τέλεια λύση για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες. Με μακρά διάρκεια ζωής και αξιόπιστη απόδοση, αυτές οι αλκαλικές μπαταρίες είναι ιδανικές για όλες τις συσκευές σας. Μην αφήνετε ποτέ τις μπαταρίες να σας απογοητεύσουν - επιλέξτε Toshiba για αξιοπιστία και απόδοση!
Τιμή 3,37 €