• ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr.
  • ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr.

ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. - (-0,30€)

Η ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. είναι ένα απολαυστικό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη φρουτώδη γεύση του. Με μια πλούσια σύνθεση από 5 διαφορετικά φρούτα, αυτή η κρέμα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και γεύσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τη ΓΙΩΤΗΣ ΦΡΟΥΤΟΚΡΕΜΑ 5 ΦΡΟΥΤΑ 300gr. - (-0,30€)!
40528
5201002013707
6,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπουλου μπισκοτα χωρις γλουτενη 200gr, κακαο

Απολαύστε την απόλυτη λιχουδιά με τα Παπαδοπούλου μπισκότα χωρίς γλουτένη! Με γεύση κακάο που ξεχωρίζει και χωρίς την παρουσία γλουτένης, αυτά τα μπισκότα θα σας καταπλήξουν με τη νοστιμιά τους. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάθεση και απογειώστε την εμπειρία σας!
Τιμή 3,01 €

TNS ΦΩΤΑΚΙ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (D582)

Το TNS ΦΩΤΑΚΙ ΝΥΚΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ - (D582) είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια ατμοσφαιρική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας. Με τον μοντέρνο σχεδιασμό του και το απαλό φως που εκπέμπει, θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε έναν ήρεμο ύπνο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου και να μετατρέψετε τον ύπνο σας σε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 1,00 €

Tns βαφλιερα 850w μαυρη

Η Tns βαφλιέρα 850W μαύρη είναι η ιδανική λύση για να δημιουργήσετε τις πιο νόστιμες βαφλες στο σπίτι σας. Με την ισχύ των 850W, θα μπορείτε να ετοιμάσετε τις βαφλες σας γρήγορα και εύκολα. Η μαύρη απόχρωση της προσθέτει μια διαχρονική νότα στην κουζίνα σας, ενώ η ποιότητα κατασκευής της εγγυάται μακροχρόνια αντοχή. Αποκτήστε τώρα την Tns βαφλιέρα 850W μαύρη και δώστε μια νόστιμη νότα στις μέρες σας!
Τιμή 19,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr

Τα Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με την μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια jelly berries 80gr τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,84 €

Klinex υγρό καθαριστικό κατά των αλάτων αφρός artic spray 435ml

Η KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση κατά των αλάτων, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml.
Τιμή 2,74 €

Καγιά κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,07 €