• Νέο
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΚΡΟΝΟΣ ΓΙΓΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)
  • ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΚΡΟΝΟΣ ΓΙΓΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΚΡΟΝΟΣ ΓΙΓΑΣ ΥΠΕΡΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΗ (ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

50901
5201195904578
1,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns αντλια σαπουνιου 4 χρωματα vc-124

Η Tns αντλία σαπουνιού 4 χρωμάτων VC-124 είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Με την ευκολία που προσφέρει στη χρήση και τα 4 χρώματα που διαθέτει, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει η Tns!
Τιμή 1,07 €

Tns γλαστρα πλαστικη κρεμαστη μονη καφε hang/pot1/2

Η Tns γλάστρα πλαστική κρεμαστή μονή καφέ hang/pot1/2 είναι η ιδανική λύση για τη διακόσμηση του χώρου σας. Με το μοντέρνο design της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα προσθέσει στυλ και λειτουργικότητα στον εσωτερικό ή εξωτερικό σας χώρο. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την αισθητική του περιβάλλοντός σας!
Τιμή 2,32 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen ketchup 540gr

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen που παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, μπιφτέκια, σάντουιτς και ζυμαρικά που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

Τιμή 1,36 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on caribbean lemon 50ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα Caribbean Lemon της Fa σε μορφή roll-on, που διαρκεί μέχρι και 48 ώρες. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Λειτουργεί επίσης ως αντιιδρωτικό, μειώνοντας την ποσότητα του παραγόμενου ιδρώτα, χωρίς ωστόσο να καταστέλλει τη συνολική ροή του.

Τιμή 1,44 €

Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό

Το "Eurolamp δοκιμαστικό κατσαβίδι μικρό" φαίνεται να είναι ένα μικρό κατσαβίδι που χρησιμοποιείται για δοκιμές σε ηλεκτρικά κυκλώματα ή για τον έλεγχο της παρουσίας ηλεκτρικής τάσης. Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι συνήθως εξοπλισμένα με μια λαβή και ένα μεταλλικό άκρο που χρησιμοποιείται για να ελέγξει την παρουσία ή την έλλειψη ηλεκτρικής τάσης σε κυκλώματα.

Τα δοκιμαστικά κατσαβίδια είναι πολύ χρήσιμα εργαλεία για επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και τεχνίτες, καθώς επιτρέπουν τον έλεγχο των ηλεκτρικών συσκευών και κυκλωμάτων για ασφάλεια και λειτουργία.

Το μικρό δοκιμαστικό κατσαβίδι είναι συνήθως πιο συμπαγές και κατάλληλο για εργασίες που απαιτούν λεπτομέρεια, όπως η δοκιμή μικρών ηλεκτρικών κυκλωμάτων ή συσκευών.

Παρακαλώ, να πάντα τηρείτε τις ασφαλείς πρακτικές και τις οδηγίες του κατασκευαστή κατά τη χρήση αυτού του εργαλείου για να αποφευχθούν ατυχήματα και εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία.

Τιμή 0,90 €

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr

Η Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr της εταιρίας Bingo είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει. Η λεπτή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια κρέμα κακάο, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την ως επιδόρπιο με έναν καφέ ή τσάι, ή ακόμα και σαν γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γκοφρέτα και να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση της!
Τιμή 8,06 €

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,26 €