• Tns αντλια σαπουνιου 4 χρωματα vc-124
  • Tns αντλια σαπουνιου 4 χρωματα vc-124
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns αντλια σαπουνιου 4 χρωματα vc-124

Η Tns αντλία σαπουνιού 4 χρωμάτων VC-124 είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Με την ευκολία που προσφέρει στη χρήση και τα 4 χρώματα που διαθέτει, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινότητά σας χωρίς αυτήν. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την ποιότητα και την πρακτικότητα που σας προσφέρει η Tns!
35202
5204558381474
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WISETRADE ΣΑΚΟΥΛΑ Δ50 1KG

Η σακούλα WISETRADE Δ50 1KG είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα συσκευασίας. Με ανθεκτικό υλικό και εξαιρετική αντοχή, αυτή η σακούλα θα κρατήσει τα προϊόντα σας ασφαλή και προστατευμένα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε τη σήμερα!
Τιμή 3,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas αντικολλητικό χαρτί 8m

Το Αντικολλητικό χαρτί ψησίματος Sanitas προστατεύει τα φαγητά και τα γλυκά, καθώς χάρη στις εξαιρετικές αντικολλητικές του ιδιότητες δεν κολλάνε στο χαρτί κατά το ψήσιμο. Σας βοηθά να μαγειρέψετε νόστιμα και υγιεινά χωρίς να χρειάζεται επάλειψη με λάδι ή βούτυρο πριν το βάλετε στο φούρνο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα σκεύη καθαρά.

Τιμή 1,92 €

Pellito ξηροί καρποί μιξ 140gr

Πρόκειται για ένα πακέτο ξηρών καρπών με μίγμα διαφόρων ειδών ξηρών καρπών, συνήθως όπως αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καστανούς και άλλα. Το πακέτο περιέχει 140 γραμμάρια από αυτό το μίγμα ξηρών καρπών.

Τιμή 2,53 €

Amita χυμός με μήλο, πορτοκάλι & βερίκοκο 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένους χυμούς μήλου και πορτοκαλιού και πολτό βερίκοκου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,50 €

Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr

Τα Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το burger σας σε ένα gourmet γεύμα. Με την πλούσια γεύση του brioche και την αφράτη υφή του, αυτά τα ψωμάκια θα κάνουν το burger σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση των Καραμολέγκος ψωμακίων και δώστε στο burger σας μια νότα πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του φαγητού.
Τιμή 2,94 €

Τοπ ξύδι pro από λευκό κρασί χωρίς γλουτένη 2lt

Το Τοπ ξύδι pro είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λευκού κρασιού και την απουσία γλουτένης, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,85 €