• Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr
  • Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBingo

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr

Η Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 12x68gr της εταιρίας Bingo είναι ένα απολαυστικό γλυκό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει. Η λεπτή γκοφρέτα συνδυάζεται με την πλούσια κρέμα κακάο, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την ως επιδόρπιο με έναν καφέ ή τσάι, ή ακόμα και σαν γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή τη νόστιμη γκοφρέτα και να απολαύσετε τη γλυκιά γεύση της!
15382
5201008005171
8,06 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα digestive με 35% λιγότερα λιπαρά 250gr

Τα υπέροχα μπισκότα που χρόνια τώρα αγαπάτε για την πλούσια και απολαυστική τους γεύση και θρεπτική αξία, παρασκευάζονται με αλεύρι ολικής άλεσης και είναι ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Τιμή 1,92 €

Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr

Η Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr θα σας κάνει να νιώσετε σαν να γευματίζετε ένα εξαιρετικά πλούσιο σοκολατένιο γλυκό, αλλά με την προστιθέμενη αξία της υγείας. Κάθε δάγκωμα προσφέρει μια απόλαυση γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία γεύσης και υγείας με την Bonora γκοφρέτα με σοκολάτα υγείας 33gr.
Τιμή 0,32 €

Παπαδοπούλου pick crackers κλασικά 2x100gr

Οι Pick crackers κλασικά 2x100gr της Παπαδοπούλου είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τέλεια συσκευασία, τα crackers αυτά θα σας καταπλήξουν και θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως σνακ στη δουλειά, στο σχολείο ή ακόμα και στο σπίτι, και ανακαλύψτε τον κόσμο της γεύσης με τα Pick crackers της Παπαδοπούλου.
Τιμή 2,00 €

Αλλατίνη goody με κανέλα 175gr

Η Αλλατίνη goody με κανέλα 175gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση της κανέλας και την τραγανή υφή της, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνη της ή συνδυάστε την με έναν καφέ για μια απόλαυση που δεν θα ξεχάσετε. Αποκτήστε την Αλλατίνη goody με κανέλα 175gr τώρα και απολαύστε την!

Τιμή 2,12 €

Παπαδοπούλου μπισκότα μιράντα 2x250gr

Τα Μπισκότα Mιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες. Οι Ελληνίδες μητέρες εμπιστεύονται τα ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για τη διατροφή των παιδιών τους. Από τη νηπιακή ηλικία και για μια ζωή!

Τιμή 2,91 €
  • Πακέτο

Κορυφαία προϊόντα

Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml

Ανακαλύψτε το νέο Nava terrestrial μπρίκι αλουμινίου αντικολλητικό 430ml και απολαύστε τέλειος καφές κάθε φορά. Η εξαιρετική ποιότητα και η αντοχή του αλουμινίου συνδυάζονται με την αντικολλητική επίστρωση για εύκολο καθάρισμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καλύτερο καφέ σας με το Nava terrestrial μπρίκι!
Τιμή 6,29 €

Μπαρμπα Γιάννης καυτερές πιπεριές 320gr

Πιπεριές της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο, το τσίπουρο ή την μπύρα.

Τιμή 2,56 €

Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr

Οι Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε απόλυτα. Απολαύστε την τραγανή γεύση και την πλούσια υφή τους και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση. Μη διστάσετε, δοκιμάστε τις Crispy king ρυζογκοφρέτες καλαμπόκι 100gr τώρα!
Τιμή 1,19 €

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €