• Νέο
  • ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΓΑΣ 3300 ΜΠΕΖ
  • ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΓΑΣ 3300 ΜΠΕΖ

ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΓΑΣ 3300 ΜΠΕΖ

50900
5203963033008
2,03 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68 lit - (42μεζ.)

Η ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ 1,68 lit - (42μεζ.) είναι ένα προϊόν που θα σας μεταφέρει αμέσως στους ήλιους της Μεσογείου. Η φρεσκάδα της μασσαλιάς σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση της θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα γραφικό ελληνικό χωριό. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους φίλους σας σε μια καλοκαιρινή συγκέντρωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε τη γεύση της Μεσογείου με την ΕΥΡΗΚΑ ΥΓΡΟ ΜΑΣΣΑΛΙΑΣ!
Τιμή 8,04 €

Ιον σοκολατα γαλακτος φουντουκιου 70gr,- 1314

Η Ιον σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού 70gr είναι ένα απόλυτα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων. Με την πλούσια γεύση της σοκολάτας γάλακτος και το κρεμώδες φουντούκι, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε την Ιον σοκολάτα γάλακτος φουντουκιού 70gr τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να χορεύουν σε έναν ωκεανό γεύσεων.
Τιμή 1,88 €

Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο 28ml

Ζαχαρωδών χρωμάτων Σαμούρη σε μοναδικό κόκκινο χρώμα, ιδανικό για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με μόλις 28ml χωρητικότητα, αυτό το προϊόν θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει κατά τη χρήση του. Αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας και δημιουργήστε εντυπωσιακές λιχουδιές με το Σαμούρη χρώμα ζαχαροπλαστικής!

Τιμή 2,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Cisne KOX συμπυκνωμένο αρωματικό χώρου ηρεμιστικό 500ml

Συμπυκνωμένο άρωμα για διάφορες χρήσεις από το οποίο μερικές σταγόνες διαρκούν 24 ώρες, δεν λεκιάζει σε καμία επιφάνεια (χαλιά,πατάκια,καναπέδες,κουρτίνες), με μυκητιοκτόνο δράση για χρήση σε υποδήματα χωρίς να προκαλεί ερεθισμό, χρησιμοποιείται για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Τιμή 8,83 €

Sdoukos fruit for snack χουρμάδες επανυδατωμένοι απύρηνοι 200gr

Οι χουρμάδες είναι καλή πηγή σιδήρου, καλίου και ασβεστίου και βέβαια φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να βοηθούν σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα.

Τιμή 2,45 €

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική ηλεκτρική batman

Η παιδική ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Colgate Batman είναι η ιδανική επιλογή για τους μικρούς σας ήρωες! Με τον αγαπημένο τους χαρακτήρα Batman, τα παιδιά θα ενθουσιαστούν να βουρτσίσουν τα δόντια τους κάθε μέρα. Η απαλή κίνηση της ηλεκτρικής οδοντόβουρτσας Colgate θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν υγιή και λαμπερά δόντια, ενώ ταυτόχρονα θα τους διδάξει τη σημασία της καλής υγιεινής στο στόματος. Αποκτήστε την τώρα και χαρίστε στα παιδιά σας ένα λαμπερ
Τιμή 7,09 €

Ματίνα χουρμάδες 200gr

Οι χουρμάδες είναι ένα είδος ξηρού φρούτου που προέρχεται από τα φρούτα του φοίνικα. Οι χουρμάδες είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και φυσικά γλυκαντικά. Αναφορικά με την αναφορά "Ματίνα χουρμάδες 200gr", αναφέρεται σε μια συσκευασία χουρμάδων βάρους 200 γραμμαρίων.

Τιμή 1,40 €