• Νέο
  • ΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 4ΤΕΜ ΜΙΚΡΟ (940CC,20cX13cm)
  • ΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 4ΤΕΜ ΜΙΚΡΟ (940CC,20cX13cm)

ΣΚΕΥΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 4ΤΕΜ ΜΙΚΡΟ (940CC,20cX13cm)

50895
5204159706041
1,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr με φουντούκι είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την απόλαυση. Η τραγανή υφή των γκοφρέτων συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του φουντουκιού για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τα Roshen wafers sandwich και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,37 €

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΣΚΟ - (ΜΠΕΖ) (TA-130)

Η πιατοθήκη τον-τον με δίσκο σε μπεζ χρώμα είναι ο ιδανικός τρόπος να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Με τον μοναδικό σχεδιασμό της, θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
Τιμή 4,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Every day σερβιέτες sensitive normal 30τεμ

Η Everyday Τριπλή Sensitive Normal 30τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στην περιποίηση του σώματος τους. Με την τριπλή της προστασία, προσφέρει εξαιρετική προστασία και φροντίδα στο ευαίσθητο δέρμα σας. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας κάθε μέρα, με τα Everyday Τριπλή Sensitive Normal 30τεμ. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας!
Τιμή 4,27 €

Amita χυμός με μπανάνα 1lt

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό μπανάνας. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 1,95 €

Farcom HD keratin amino acids leave in conditioner για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Αναζωογονητική φόρμουλα με αμινοξέα κερατίνης για μαλλιά εντυπωσιακά απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Farcom hd keratin amino acids leave in conditioner.
Τιμή 4,34 €

Eurolamp λάμπα νυκτός πράσινη E14 T23 5W 20x53mm 3τεμ

Η Eurolamp λάμπα νυκτός πράσινη E14 T23 5W έχει διαστάσεις 20x53mm και πωλείται σε συσκευασία των 3 τεμαχίων. Είναι κατάλληλη για χρήση σε νυκτερινά φωτιστικά ή λαμπτήρες με βάση E14. Η πράσινη απόχρωση της λάμπας προσφέρει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Ιδανική για δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος στο σπίτι ή στο γραφείο σας.
Τιμή 1,27 €

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την χωρητικότητα των 4 λίτρων, μπορείτε να φυλάξετε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και να τα διατηρήσετε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση του, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να διακοσμεί μοναδικά την κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το Tns φαγητοδοχείο
Τιμή 2,68 €