• ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΣΚΟ - (ΜΠΕΖ) (TA-130)
  • ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΣΚΟ - (ΜΠΕΖ) (TA-130)

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΣΚΟ - (ΜΠΕΖ) (TA-130)

Η πιατοθήκη τον-τον με δίσκο σε μπεζ χρώμα είναι ο ιδανικός τρόπος να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Με τον μοναδικό σχεδιασμό της, θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο κλικ!
41466
8696219324321
4,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ (2x125gr.) - (ΒΑΖΟ) (ΜΠΑΝΑΝΑ, ΜΗΛΟ & ΒΕΡΙΚΟΚΟ)

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση των NESTLE ΦΡΟΥΤΟΠΟΥΡΕΣ με μπανάνα, μήλο και βερίκοκο. Μια νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Απολαύστε τα ως σνακ ή πρωινό γεύμα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!
Τιμή 2,83 €

NAVA ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΓΛΥΚΟΥ inox 2mm (3τεμ.) - (10-127-023)

Η κουτάλα γλυκού NAVA inox 2mm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την κομψή της σχεδίαση και την ανθεκτική κατασκευή της, αυτή η σειρά κουταλιών θα σας βοηθήσει να ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα το σετ NAVA κουταλάκια γλυκού και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 1,76 €

Γαυρος σε σαλτσα ντοματας 240gr,

Γαυρος σε σαλτσα ντοματας 240gr, η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του γαύρου συνδυασμένη με την αρωματική σάλτσα ντομάτας, για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας καταπλήξει!
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο petal soft 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν μια απαλή και αρωματική εμπειρία κατά το μπάνιο τους. Η μοναδική σύνθεσή του με φυσικά συστατικά αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ το ευχάριστο άρωμά του θα σας απογειώσει. Αφεθείτε σε μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας με το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (PETAL SOFT) και ανακαλύψτε την πλούσια αφήγηση που κρύβει κάθε σταγόνα του.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €

Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900

Η Κύκλωψ βούρτσα πλύσεως Α900 είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού στο σπίτι! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την απίστευτη απόδοση καθαρισμού, δεν θα μπορείτε πια να φανταστείτε την καθημερινή σας ρουτίνα χωρίς αυτή την εκπληκτική βούρτσα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 3,08 €