Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 1lit - (03-950-4032)

50753
5204558469219
1,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.
Περιορισμένη προσφορά!

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ)

Η ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική ανακάλυψη. Με την πλούσια γεύση της ντομάτας και το απίθανο πικάντικο αρωματικό της χαρακτήρα, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα. Απολαύστε την σε μακαρόνια, πίτσες, σάντουιτς ή ακόμα και σαν dip για τα αγαπημένα σας snack. Αφήστε την ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. να σας κερδίσει με τη μοναδική της γεύση!
Κανονική τιμή 2,72 € Τιμή 2,42 €
  • -0,30 €
  • -0,30 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1lit (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τον καθαρισμό σας με το ΓΝΗΣΙΟ ΞΥΔΙ ΛΕΥΚΟ 1lit (6 ΒΑΘΜΟΥΣ)! Η υψηλή ποιότητα και η αποτελεσματικότητα του προϊόντος μας θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό από ποτέ!
Τιμή 1,18 €

Maggi bouillon 60gr, βοδινο

Το Maggi bouillon 60gr βοδινο είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε γεύση και νότες βοδινού σε κάθε πιάτο σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα. Αποκτήστε το Maggi bouillon 60gr τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!
Τιμή 1,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Dettol κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό χαμομήλι 750ml

Το Υγρό Κρεμοσάπουνο Dettol παρέχει στο δέρμα σας μια απαλή αίσθηση καθαριότητας. Η μοναδική σύνθεσή του για ευαίσθητες επιδερμιδες αφήνει στα χέρια σας μια αίσθηση απαλότητας και ενυδάτωσης.

Τιμή 3,55 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 4,77 €

Καγιά σκόρδο βάζο 66gr

Σκόρδο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 66 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 1,40 €