• -0,30 €
  • ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.
  • ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr.

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ)

Η ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική ανακάλυψη. Με την πλούσια γεύση της ντομάτας και το απίθανο πικάντικο αρωματικό της χαρακτήρα, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα. Απολαύστε την σε μακαρόνια, πίτσες, σάντουιτς ή ακόμα και σαν dip για τα αγαπημένα σας snack. Αφήστε την ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. να σας κερδίσει με τη μοναδική της γεύση!
41433
5201066012852
2,42 €
2,72 €
Έκπτωση -0,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Piltsis σάλτσα ζυμαρικών με μανιταρια Porcini 360gr

Η Piltsis σάλτσα ζυμαρικών με μανιτάρια Porcini 360gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τα γεύματά σας. Η συνδυασμένη γεύση των μανιταριών Porcini με τη σάλτσα ζυμαρικών θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε το μοναδικό αυτό γευστικό ταξίδι με την Piltsis σάλτσα ζυμαρικών και ανακαλύψτε την απόλαυση σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπαδοπούλου μπισκότα μιράντα 2x250gr

Τα Μπισκότα Mιράντα είναι τα αγαπημένα μπισκότα κάθε ηλικίας που συνδυάζουν την απόλαυση με ευχάριστες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό αλλά και το κολατσιό τους στο σχολείο αλλά και των μεγάλων για όλες τις ώρες. Οι Ελληνίδες μητέρες εμπιστεύονται τα ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ για τη διατροφή των παιδιών τους. Από τη νηπιακή ηλικία και για μια ζωή!

Τιμή 2,91 €
  • Πακέτο

AIM οδοντόκρεμα fresh & white crystal gel 75ml

Η οδοντόκρεμα AIM Fresh & White Crystal Gel 75ml δίνει λάμψη στα δόντια σας και σας χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί. Με τη μοναδική της σύνθεση, αυτή η οδοντόκρεμα θα σας κάνει να αισθανθείτε σίγουροι για τη λάμψη του χαμόγελό σας κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 1,76 €
Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 750ml Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 750ml
Περιορισμένη προσφορά!

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη μπλε 750ml

Χλωρίνη με παχύρευστη σύνθεση που απολυμαίνει τις επιφάνειες σε όλο το σπίτι και προστατεύει από το 99,9% των μικροβίων!

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Tuboflo αποφρακτικό για ζεστό νερό 60gr

Ανακαλύψτε το Tuboflo αποφρακτικό για ζεστό νερό 60gr της εταιρίας Tuboflo και απολαύστε αποτελεσματική απόφραξη με ελάχιστη προσπάθεια. Μην αφήνετε τις αποφράξεις να σας εμποδίζουν, αποκτήστε το Tuboflo τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματα.
Τιμή 0,61 €

Septona αυτοκόλλητα επιθέματα έξτρα ανθεκτικά 8τεμ

Επιθέματα που ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο διαρροής και βλάβης του τραύματος ενώ προστατεύουν την πληγή από μικρόβια. Είναι ατραυματικά καθώς αφαιρούνται ανώδυνα, χωρίς να αφήσουν υπολείμματα. Αποτελούνται από ένα πορώδες αυτοκόλλητο στρώμα γάζας, υποαλλεργικό και αεροδιαπερατό, το οποίο προφυλάσσει από μικροοοργανισμούς. Η αυτοκόλλητη επιφάνεια τους δεν ξεκολλά στην εφίδρωση.

Τιμή 0,97 €