• Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 1
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 2
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 3
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 4
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 5
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 6
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 1
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 2
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 3
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 4
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 5
  • Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr Παπαγεωργίου - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπαγεωργίου

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού κεράσι 450gr

Το γλυκό του κουταλιού κεράσι της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

9504
5201616002012
4,77 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το γλυκό κουταλιού Παπαγεωργίου κεράσι 450γρ προσφέρει μια γαστρονομική απόλαυση που αναδεικνύει τη γευστική τελειότητα του φρέσκου κερασιού. Απολαύστε την αυθεντική γεύση των εποχικών κερασιών με κάθε κουταλιά αυτού του εξαιρετικού προϊόντος.

Κάθε βαζάκι περιέχει 450γρ απόλαυσης, φτιαγμένη με τη μοναδική εμπειρία και το εξαιρετικό ταλέντο των γλυκουποιών της Παπαγεωργίου. Η γεύση του φρέσκου κερασιού συνδυάζεται με την αρωματική γλυκύτητα της ζαχαροκάλαμου, προσφέροντας ένα απολαυστικό γαστρονομικό ταξίδι.

Αυτό το γλυκό είναι ιδανικό για να γεμίσει κρέπες, να συνοδεύσει παγωτό ή ακόμη και να απολαυστεί απευθείας από το βαζάκι. Η Παπαγεωργίου συνεχίζει να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα που αγαπώνται για την αυθεντική τους γεύση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού σταφύλι 450gr

Η γλυκιά γεύση του Παπαγεωργίου γλυκού κουταλιού σταφυλιού 450gr θα σας ταξιδέψει στην πιο γλυκιά απόλαυση. Απολαύστε την πλούσια γεύση των εκλεκτών σταφυλιών και αφεθείτε στην απόλυτη ευχαρίστηση. Με την υψηλή ποιότητα της εταιρίας Παπαγεωργίου, αυτό το γλυκό κουτάλι θα γίνει η αγαπημένη σας επιλογή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,63 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453gr

Το γλυκό του κουταλιού με περγαμόντο 453γρ από την εταιρεία Εδέσσης φαίνεται να είναι μια γλυκιά λιχουδιά που περιλαμβάνει το αρωματικό περγαμόντο, ένα εσπεριδοειδές φρούτο, σε μορφή γλυκού του κουταλιού.

Τιμή 3,79 €

Γιώτης panna cotta με σιρόπι φράουλα 125gr

Η Γιώτης panna cotta με σιρόπι φράουλα 125gr είναι το τέλειο γλυκό για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη. Με την απίστευτα κρεμώδη υφή της panna cotta και την γεύση του φρεσκοκομμένου σιροπιού φράουλας, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των απολαύσεων. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα την Γιώτης panna cotta και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από γεύση και απόλαυση!
Τιμή 3,13 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού βύσσινο 450gr

Το γλυκό του κουταλιού βύσσινο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 5,46 €

Εδέσσης γλυκό του κουταλιού με κυδώνι 453gr

Γλυκό κουταλιού με κυδώνι από την εταιρεία Εδέσσης. Μια ακαταμάχητη λιχουδιά για όλη την οικογένεια. Τα δώρα της φύσης σε γλυκό του κουταλιού για το ιδανικό επιδόρπιο αλλά και για κάθε στιγμή.

Τιμή 3,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα 40τεμ

Τα φύλλα Εύρηκα χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τα κατάλοιπα βρωμιάς που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν σαν καινούργια με τα χρώματα έντονα και λαμπερά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Επιπλέον, οι πλύσεις περιορίζονται, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα.

Τιμή 4,98 €

Natura μανιτάρια τεμαχισμένα 3kg

Μανιτάρια τεμαχισμένα που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε πιάτο. Τα μανιτάρια έχουν υψηλή θρεπτική αξία. Είναι υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτείνη και χαμηλής περιεκτικότητας σε κορεσμένο λίπος και νάτριο. 

Τιμή 6,32 €

Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα 3lt

Ανανεωτικό άρωμα ορχιδέας για μια αψεγάδιαστη καθαριότητα! Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων ορχιδέα θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο αισθήσεων και φρεσκάδας. Η μοναδική του σύνθεση θα ανανεώσει τα ρούχα σας και θα τα αφήσει απαλά και ευωδιαστά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της κομψότητας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας!
Τιμή 3,14 €

Καγιά κανέλα κεϋλάνης 50gr

Κανέλα της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,16 €