• QLUX ΚΛΙΠ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
  • QLUX ΚΛΙΠ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

QLUX ΚΛΙΠ ΣΑΚΟΥΛΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

50469
8693395003644
0,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κάδος απορριμμάτων με πεντάλ 100lt 50x48x85cm

Αγοράστε τώρα τον καλύτερο κάδο απορριμμάτων με πεντάλ 100lit. Ιδανικός για το σπίτι σας, με μεγάλη χωρητικότητα και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε τον τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 43,33 €

Μολυβι με γομα 6τεμ blister princess 563837

Το μολύβι με γόμα 6τεμ blister princess 563837 είναι η τέλεια επιλογή για κάθε φίλο της γραφής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την άνετη λαβή, θα νιώσετε την άνεση και την απόλαυση κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η εξαιρετική αντοχή του μολυβιού και η ακρίβεια της γόμας του θα σας βοηθήσουν να γράψετε με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας συντροφεύει σε κάθε δημιουργική σας διαδρομή.
Τιμή 1,05 €

Φιλτρο βρυσης νο 15

Το φίλτρο βρύσης νο 15 είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την προηγμένη τεχνολογία φιλτράρει αποτελεσματικά το νερό, αφαιρώντας τα βακτήρια και τις βλαβερές ουσίες. Με αυτό το φίλτρο, το νερό από τη βρύση σας γίνεται καθαρό και ασφαλές για κατανάλωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαμβάνετε φρέσκο και καθαρό νερό κάθε μέρα!
Τιμή 1,57 €

Κορυφαία προϊόντα

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε μια ευχάριστη και αρωματική εμπειρία. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αυτές οι παστίλιες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τώρα τις ΒΙΑΠ παστίλιες και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο τους!
Τιμή 16,85 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο αντιβακτηριδιακό λεβάντα ανταλλακτικό 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Clean Lavender με εκχύλισμα λεβάντας, αποτελεί τον καθημερινό «σύμμαχο» ενάντια στα μικρόβια. Με φιλικό pH και ενισχυμένη σύνθεση από αντιβακτηριδιακό παράγοντα,γλυκερίνη και απαλυντικά συστατικά, προσφέρει ενυδάτωση, φρεσκάδα και καθημερινή υγιεινή για τα χέρια.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,72 €

Endless σακούλες απορριμμάτων μπλε με κορδόνι 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, της εταιρείας Endless, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 1,16 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml είναι η τέλεια λύση για να φροντίσετε τα μαλλιά σας με φυσικό τρόπο. Η μοναδική του φόρμουλα βασισμένη στην αρωματική αγιουρβεδική παράδοση θα αφήσει τα μαλλιά σας μεταξένια, λαμπερά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε τώρα το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό ayurveda 760ml και απολαύστε τα οφέλη του σε κάθε χρήση!
Τιμή 2,98 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού