• Κάδος απορριμμάτων με πεντάλ 100lt 50x48x85cm
  • Κάδος απορριμμάτων με πεντάλ 100lt 50x48x85cm

Κάδος απορριμμάτων με πεντάλ 100lt 50x48x85cm

Αγοράστε τώρα τον καλύτερο κάδο απορριμμάτων με πεντάλ 100lit. Ιδανικός για το σπίτι σας, με μεγάλη χωρητικότητα και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία, αποκτήστε τον τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
37241
5203642136235
43,33 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x28cm 10kg
Περιορισμένη προσφορά!

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x28cm 10kg

Η χαρτολέβητας βεζετάλ ατύπωτη καφέ 12x28cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα χαρτικά σας με στυλ και λειτουργικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η αντοχή του υλικού την καθιστούν κατάλληλη για κάθε χρήση, ενώ ο καφές χρωματισμός της προσδίδει μια διακριτική και κομψή εμφάνιση. Μην αφήνετε την ατελείωτη αναζήτηση των χαρτικών σας να σας εμποδίζει - αποκτήστε τώρα τη χαρτολέβητας βεζετάλ και απολαύστε μια οργανωμένη και λειτουργ?
Κανονική τιμή 39,64 € Τιμή 38,30 €
  • -1,34 €
  • -1,34 €

OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER

Τα OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που αναζητά άνεση και προστασία κατά τη διάρκεια της περιόδου της. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας, αυτά τα ταμπόν προσφέρουν μια άνετη εμπειρία χρήσης και αίσθηση ασφάλειας. Η ειδική τους σχεδίαση προσφέρει μέγιστη απορροφητικότητα και προσαρμόζεται άψογα στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Αγοράστε τώρα τα OB PRO COMFORT TAMPON 8τεμ SUPER και απολαύστε την άνεση και τ?
Τιμή 1,93 €

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml gojiberry & σανδαλοξυλο

Η Papoutsanis natura κρέμα ντους αντιβακτηριακή 900ml με gojiberry & σανδαλόξυλο είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας περιποίηση. Η μοναδική φόρμουλα της σε συνδυασμό με τις απαλές αρωματικές νότες του gojiberry και του σανδαλόξυλου θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευεξίας. Αφήστε την επιδερμίδα σας απαλή, ενυδατωμένη και φρέσκια μετά από κάθε χρήση. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία στο μπάνιο σας.
Τιμή 2,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Jacobs καφές cappuccino 400gr

Ζεστός καφές cappuccino Jacobs, ιδανικός για να απολαύσετε μια στιγμή χαλάρωσης και απόλαυσης. Με γευστικό αρωματικό και εξαιρετική ποιότητα, αυτός ο καφές θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα καφέ στο Μιλάνο. Αποκτήστε τον Jacobs cappuccino ins 400gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 7,70 €

Φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ

Η φελός καντήλας καντηλήθρα στρόγγυλη 4τεμ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο και κομψό της σχεδιασμό, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η καντήλα αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο πρακτικό και όμορφο προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα!
Τιμή 0,67 €

Air Wick αρωματικό κερί με άρωμα δάσους 105gr

Μυρίστε τον χώρο σας με τον μαγικό συνδυασμό αρωμάτων φρέσκου δάσους και Χριστουγέννων από το AIR WICK CANDLE FRESH FOREST XMAS 105gr. Αφήστε τον εαυτό σας να εμβρόντησει σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα γεμάτη φρεσκάδα και ζεστασιά. Απολαύστε τις γιορτινές στιγμές σας με ένα κερί που θα σας μεταφέρει σε μια μαγική εμπειρία γεμάτη αναμνήσεις.

Τιμή 2,24 €

Tesori άρωμα orchidea 100ml

Ανατολίτικο λουλουδένιο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: Μανταριν ορανζ, πορτοκάλι και κασσία.

Μεσαίες νότες: Ορχιδέα, γιασεμί, λουλούδι τιαρέ και άνθη πορτοκαλιάς.

Νότες βάσης: Σανδαλόξυλο, Βανίλια, Μόσχος, πραλίνα και Μύρο.

Τιμή 4,66 €