• ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ GOODY 195GR ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΜ.
  • ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ GOODY 195GR ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΜ.

ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ GOODY 195GR ΓΑΛΑ ΜΕ ΚΟΜ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ

42506
5203064008431
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτινο κυπελο παγωτου 5oz kraft 50τεμ

Ένα υπέροχο και πρακτικό χαρτίνο κύπελο παγωτού 5oz kraft 50τεμ που θα σας βοηθήσει να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με άνεση και στυλ! Ιδανικό για κάθε είδους εκδηλώσεις και πάρτι, αυτό το κύπελο θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να απολαύσετε το παγωτό σας με στυλ!
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml

Η Aroma κρέμα bio για βελούδινα χέρια και δυνατά νύχια 75ml θα σας χαρίσει την απαλή αίσθηση που επιθυμείτε και θα δώσει λάμψη στα νύχια σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας!
Τιμή 2,77 €

Luxury κουτί για μνημόσυνο με παράθυρο 15x13x4cm 10kg

Το Luxury κουτί για μνημόσυνο με παράθυρο 15x13x4cm 10kg είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε τις αναμνήσεις αγαπημένων προσώπων σας με στυλ και κομψότητα. Με ποιοτική κατασκευή και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τις αναμνήσεις σας με στυλ και πολυτέλεια.
Τιμή 16,93 €

Babylino sensitive πάνες midi No3 4-9kg 56τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,38 €

Pedigree μπισκοτα biscrok 400gr, gravy bones

Τα Pedigree μπισκότα biscrok 400gr, gravy bones είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο να χαρεί. Με γεύση που τους αρέσει και θρεπτικά συστατικά που τους κρατούν υγιείς, αυτά τα μπισκότα θα γίνουν η αγαπημένη λιχουδιά τους. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε στον τετράποδο φίλο σας πόσο τον αγαπάτε!
Τιμή 3,68 €

Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5τεμ

Η "Eurolamp ασφάλεια normal lindner 35A 5 τεμ" αναφέρεται σε ασφάλειες τύπου normal lindner με αξιολόγηση 35 αμπέρ, οι οποίες παρέχονται σε συσκευασία που περιλαμβάνει 5 τεμάχια.

Οι ασφάλειες τύπου normal lindner είναι ηλεκτρικά εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται για την προστασία των ηλεκτρικών κυκλωμάτων από υπερφόρτωση ή βραχυκυκλώματα. Η αξιολόγηση 35 αμπέρ υποδηλώνει το ρεύμα που μπορεί να ρολάρει μέσω της ασφάλειας προτού αυτή ανοίξει και διακόψει το κύκλωμα για προστασία από υπερφόρτωση.

Ο αριθμός "5 τεμ" υποδηλώνει ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 5 ασφάλειες, προσφέροντας αρκετά ανταλλακτικά για χρήση σε διάφορα ηλεκτρικά κυκλώματα ή συσκευές.

Αυτές οι ασφάλειες είναι σημαντικές για τη διατήρηση της ασφάλειας σε ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πρέπει να τοποθετούνται με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις των συγκεκριμένων κυκλωμάτων ή συσκευών.

Τιμή 5,59 €