• PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AA (6+4τεμ) - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,20€)
  • PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AA (6+4τεμ) - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,20€)

PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ AA (6+4τεμ) - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,20€)

50452
4895229106901
3,52 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72PCS SENSITIVE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

WIPEST. Τα WIPEST μωρομάντηλα 72 τεμαχίων με καπάκι είναι η ιδανική λύση για την προστασία και τη φροντίδα του ευαίσθητου δέρματος του μωρού σας. Με μια μοναδική σύνθεση που περιέχει ειδικά συστατικά για την απαλή και αποτελεσματική καθαριότητα, τα WIPEST μωρομάντηλα είναι η τέλεια επιλογή για κάθε μαμά που θέλει το καλύτερο για το μωρό της. Αποκτήστε τα σήμερα και δώστε στο μωρό σας την προστασία που του αξίζει!
Τιμή 0,68 €

VARNA MINI WAFERS PEANUT AND ORANGE 260GR

Τα Varna Mini Wafers Peanut and Orange 260gr θα σας μαγέψουν με τον απίθανο συνδυασμό γεύσεων φυστικιού και πορτοκαλιού. Ένα λαχταριστό επιδόρπιο που θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που ξεχωρίζουν.
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml

Η Syoss πυλός μαλλιών molding paste with charcoal 130ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το τέλειο στυλ που ονειρεύεστε. Η μοναδική της σύνθεση με ενεργό κάρβουνο θα σας χαρίσει απίστευτο όγκο και ελαστικότητα, ενώ θα προστατεύσει τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φριζάρισμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να μιλήσουν από μόνα τους και κερδίστε τις εντυπώσεις με το Syoss molding paste with charcoal!
Τιμή 4,50 €

Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ

ΦΙΔΑΚΙ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ MR FIST 10 ΤΕΜ.

Χαρακτηριστικά Q: Oι εντομοαπωθητικές σπείρες προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Κάθε σπείρα (φιδάκι) διαρκεί 8 ώρες.

Τιμή 0,87 €

ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον 4x5 m

Το ΟΕΜ προστατευτικό νάυλον με διαστάσεις 4x5 μέτρα προσφέρει αποτελεσματική προστασία από τη βροχή, τον ήλιο και τον αέρα. Ιδανικό για χρήση σε κήπους, μπαλκόνια, κατασκήνωση και άλλες εξωτερικές δραστηριότητες. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Αποτελεί μια οικονομική και πρακτική λύση για την προστασία από τα αντικείμενα.

Τιμή 0,52 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων fiber care 22μεζ 1,21lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 22μεζ, 1,21lt extra fiber care 1 δώρο είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η προηγμένη φόρμουλα του Ariel εξασφαλίζει εξαιρετική περιποίηση για τα ρούχα σας, διατηρώντας τα καθαρά και φρέσκα επί μακρόν. Με την προσθήκη επιπλέον φίμπερ, τα ρούχα σας θα παραμείνουν απαλά και απαλλαγμένα από ψυχρά. Αποκτήστε το Ariel υγρό τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 13,09 €