• Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 1
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 2
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 3
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 4
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 5
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 6
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 1
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 2
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 3
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 4
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 5
  • Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ Mr Fist - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMr Fist

Mr Fist spiral φιδάκι 10τεμ

ΦΙΔΑΚΙ ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΟ MR FIST 10 ΤΕΜ.

Χαρακτηριστικά Q: Oι εντομοαπωθητικές σπείρες προσφέρουν αποτελεσματική προστασία από τα ενοχλητικά τσιμπήματα των κουνουπιών τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Κάθε σπείρα (φιδάκι) διαρκεί 8 ώρες.

6686
5202075000199
0,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Οδηγίες Χρήσης
1. Αποσπάστε τη μία σπείρα από την άλλη πιάνοντας το κέντρο των δύο σπειρών με τον αντίχειρα και τον δείκτη και χωρίζοντάς τις προσεκτικά, όπως φαίνεται στην εικόνα (σχ.1,2).
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ.
2. Γυρίστε προς τα πάνω το γλωσσίδιο στη μεταλλική βάση. Εισαγάγετε τη σπείρα στο άκρο του γλωσσιδίου, στις εγκοπές που βρίσκονται στο κέντρο της σπείρας. (σχ.3).
3. Ανάψτε το άκρο της σπείρας. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ελέγξτε ότι η φλόγα έχει σβήσει και το πυρακτωμένο σημείο καπνίζει. (σχ. 4).
4. Χρησιμοποιήστε τα θραύσματα από σπασμένες σπείρες, τοποθετώντας τα στη σχισμή που προορίζεται για αυτά στη βάση και ανάβοντάς τα.
Οδηγίες Προφύλαξης
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ: Τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Περιέχει 1,2-βενζισοθειαζολ-3(2H)-όνη. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Να αποφεύγεται η ελευθέρωση στο περιβάλλον. Μαζέψτε τη χυμένη ποσότητα. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς/εθνικούς/διεθνείς κανονισμούς.

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ: Μακριά από τρόφιμα, ποτά και ζωοτροφές. Δεν επιτρέπεται η χρήση της συσκευής σε κλειστούς χώρους. Δεν συνιστάται η έκθεση ευαίσθητων ατόμων (παιδιά, ασθματικοί κλπ.). Μην αγγίζετε το προϊόν όταν είναι αναμμένο. Μη φέρνετε τη σπείρα κατά των κουνουπιών σε επαφή με υφάσματα, χαρτιά ή οποιοδήποτε άλλο καύσιμο υλικό. Η σπείρα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

ΜΕΤΡΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ:
Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα: Πλένετε με άφθονο νερό και σαπούνι.
Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Πλύνετέ τα αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή.
Σε περίπτωση κατάποσης: Μην προκαλείτε για κανένα λόγο εμετό. Προσφύγετε αμέσως σε ιατρική επίσκεψη.
Σε περίπτωση εισπνοής: Μετακινήστε τον τραυματία στον καθαρό αέρα και κρατήστε τον ζεστό και σε ξεκούραστη θέση.

ΑΝΤΙΔΟΤΟ: Δεν υπάρχει ειδικό αντίδοτο. Εφαρμόστε συμπτωματική θεραπεία.

ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ: 210 7793777
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spira εντομοαπωθητικό υγρό refill 2x33ml

Το Spira εντομοαπωθητικό υγρό refill 2x33ml της εταιρίας Spira είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη μοναδική του σύνθεση, αποτρέπει τα έντομα να πλησιάσουν, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για ενοχλητικά τσιμπήματα. Αποκτήστε το Spira εντομοαπωθητικό υγρό refill 2x33ml τώρα και απολαύστε την άνεση και την προστασία που προσφέρει!
Τιμή 3,85 €

Aroxol εντομοκτόνο spray pure & strong 300ml

Το Aroxol entomoktono 300ml pure & strong είναι το απόλυτο αφεντικό των ενοχλητικών εντόμων. Με μόλις 0,50€ μπορείτε να αποχαιρετήσετε οριστικά τα ενοχλητικά έντομα από τον χώρο σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας ενοχλεί, αποκτήστε το Aroxol entomoktono τώρα!
Τιμή 4,17 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 8,60 €

Aroxol natural 4 spiral σπείρες 10τεμ

Το νέο Aroxol Natural 4 Spiral, είναι ένα μοναδικό προϊόν που περιέχει 4 φυσικά αιθέρια έλαια (σιτρoνέλλας, ευκαλύπτου, λεβάντας, λεμονιού) τα οποία συνεργάζονται ιδανικά, και αρωματίζουν τον χώρο με την εγγύηση του Aroxol.

Τιμή 2,06 €

Aroxol mec instant για κατσαρίδες & μυρμήγκια 400ml

To Aroxol Mec Instant, είναι προϊόν προηγμένης τεχνολογίας. Είναι ένα ετοιμόχρηστο, άοσμο μικρογαλάκτωμα υδατικής βάσης, που εξοντώνει γρήγορα έρποντα έντομα (κατσαρίδες, τσιμπούρια, σκόρους, μυρμήγκια, κοριούς, σκορπιούς, σαρανταποδαρούσες). Είναι άοσμο και κατάλληλο για εσωτερικούς κι εξωτερικούς χώρους, με δράση που διαρκεί.

Τιμή 4,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Θήκη φύλαξης ρούχων αεροστεγής 55x80cm

Πλαστική αεροστεγής σακούλα κενού αέρος για την αποθήκευση ρούχων και ογκώδη λευκών ειδών όπως κλινοσκεπάσματα. Είναι αδιάβροχη και επαναχρησιμοποιούμενη, ενώ διαθέτει ειδική βαλβίδα αφαίρεσης αέρα για την καλύτερη οργάνωση της ντουλάπας σας.

Τιμή 0,81 €

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €

Dettol κρεμοσάπουνο με αντλία original 250ml

Το Dettol κρεμοσάπουνο 250ml είναι ένα απολυμαντικό και αντιβακτηριδιακό σαπούνι που προστατεύει την υγεία σας. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει το αρχικό Dettol αντισηπτικό για αποτελεσματική προστασία από τα μικρόβια. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, αφήνει το δέρμα σας καθαρό και φρέσκο.
Τιμή 1,69 €