• -0,14 €
  • LAVAZZA CAPS NESPRESSO (10τεμ.) - (ROMA)
  • LAVAZZA CAPS NESPRESSO (10τεμ.) - (ROMA)

LAVAZZA CAPS NESPRESSO (10τεμ.) - (ROMA)

50735
8000070075283
4,07 €
4,21 €
Έκπτωση -0,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Trident max splash τσίχλες με βανίλια & μέντα 22gr

Το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αρωματικό εμπνευσμένο από τις φρέσκες βανίλιες της Μαδαγασκάρης. Με την αναζωογονητική του γεύση και τη μακρά προστασία από την κακοσμία του στόματος, το TRIDENT MAX SPLASH VANILLA 22gr θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και γλυκιάς γεύσης!
Τιμή 0,91 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης aromatics γαλάκτωμα σώματος musk 300ml

Το γαλάκτωμα σώματος musk 300ml της εταιρίας Παπουτσάνης είναι η τέλεια επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα αισθησιακό άρωμα που θα τους συνοδεύει όλη μέρα. Η μοναδική σύνθεσή του με musk αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο, ενώ το εκλεπτυσμένο άρωμά του θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!
Τιμή 3,12 €

B,u, αποσμητικό deo spray heartbeat 150ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη φρεσκάδα με το αποσμητικό deo spray heartbeat 150ml της B.U. Με ένα μοναδικό άρωμα που ξυπνάει τις αισθήσεις σας και σας κρατάει φρέσκους όλη μέρα, αυτό το αποσμητικό θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος καθημερινά. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το heartbeat σας να χορεύει σε έναν ρυθμό φρεσκάδας και ενέργειας.
Τιμή 2,38 €

Fairy υγρό πιάτων platinum αντιβακτηριδιακό ευκάλυπτος 320ml

Το Fairy Platinum υγρό πιάτων με ευκάλυπτο αντιβακτηριδιακό 320ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τα πιάτα της λαμπρά και καθαρά. Η μοναδική του φόρμουλα εξουδετερώνει τα βακτήρια και απομακρύνει τους λεκέδες από τα πιάτα σας, ενώ το άρωμα του ευκαλύπτου αφήνει μια φρέσκια αίσθηση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το Fairy Platinum σήμερα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλύσης πιάτων!
Τιμή 1,92 €

Fantastic frappe σέικερ με φακελάκι 3gr

Το Fantastic Frappe σέικερ με φακελάκι 3gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα με έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο. Με τον σέικερ Fantastic Frappe, μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο φραπέ στο σπίτι σας, απλά προσθέτοντας το φακελάκι 3gr στο νερό και τον πάγο. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση του φραπέ όποτε θέλετε, χωρίς την ανάγκη να πηγαίνετε έξω από το σπίτι σας. Αγοράστε το Fantastic Frappe σέικερ με φακελάκι 3gr τώρα και απολαύστε την
Τιμή 0,43 €