• LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ 100gr.
  • LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ 100gr.

LACTA ΣΟΚΟΛΑΤΑ 100gr. - (ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ)

50111
7622202038860
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι πολυχρωμα eva5706

Η Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι πολυχρωμα eva5706 είναι το τέλειο προϊόν για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και χρώμα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα δώσουν έναν αέρα φρεσκάδας στο χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν που θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας!
Τιμή 1,07 €

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml τονωση & ενυδατωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών σας. Με την ειδική αντλία της εταιρίας Παπουτσάνης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στη χρήση του προϊόντος. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των μαλλιών!
Τιμή 2,60 €

ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ inox (Φ9x11,4Υcm) - (3049)

Το ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ inox (Φ9x11,4Υcm) - (3049) είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το κουβαδάκι θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διαφοροποιήσει από τους υπόλοιπους.
Τιμή 4,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Korona μπισκότα cookies μυρτώ γεμιστά με σοκολάτα 100gr

Η απόλαυση της σοκολάτας σε κάθε δάγκωμα! Τα KORONA COOKIES ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ σε ποτηράκι 100gr. από την εταιρία ΜΥΡΤΩ είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας απόλαυση. Αφήστε τη σοκολάτα να λιώσει στο στόμα σας και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση!
Τιμή 1,29 €

Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375gr

Το "Bona Vita crunchy musli με σοκολάτα γάλακτος 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού, συγκεκριμένα μια ποικιλία μούσλι που περιλαμβάνει σοκολάτα γάλακτος για ενισχυμένη γευστική απόλαυση.

Τιμή 2,42 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €

Ματίνα μοσχοκάρυδο χονδρό 3τεμ

Οι σπόροι του τροπικού δέντρου της μοσχοκαρυδιάς, έχουν ανοιχτόχρωμο καφέ χρώμα εξωτερικώς, έντονο άρωμα οβαλ σχήμα και περίπου 2 πόντους διάμετρο. Στο εσωτερικό, υπάρχουν πυκνά στρώματα αμυλούχων ιστών και ευωδιαστό λάδι. Χρησιμοποιούνται ευρέως στην αρτοποιία και στη ζαχαροπλαστική.

Τιμή 1,20 €

Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr

Τα Pringles πατατάκια passport τζατζίκι 165gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση με μια δόση πρωτοτυπίας. Με την αγνή γεύση τζατζικιού, αυτά τα πατατάκια θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Αφήστε τα Pringles passport τζατζίκι να σας καθηλώσουν και να σας κάνουν να τα αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,42 €