• Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο  - 1
  • Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο  - 1

Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο

Το Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την πλούσια γεύση του και την υψηλή ποιότητά του. Απολαύστε τον μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και απολαύστε την εμπειρία της γευστικής απόλαυσης. Αγοράστε το Μελισσα 1000gr, κριθαρακι μετριο τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
29665
5201193216079
1,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καθρεπτης μεσαιος 12x17cm ms-1040

Ο Καθρέπτης μεσαίος 12x17cm ms-1040 είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε τον χώρο σας και να προσθέσετε λάμψη και στυλ. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ο καθρέπτης αυτός θα φωτίσει κάθε δωμάτιο και θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας και θα σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο όμορφοι και λαμπεροί.
Τιμή 1,18 €

ΜΑΣΚΕΣ Ν95 FFP2 NR 25TEM

Οι ΜΑΣΚΕΣ Ν95 FFP2 NR 25TEM είναι η ιδανική επιλογή για προστασία από επικίνδυνες σωματίδια στον αέρα. Με την πιστοποίηση FFP2, προσφέρουν υψηλή προστασία και άνεση χρήσης. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την ασφάλεια και την προστασία σας. Αποκτήστε τις ΜΑΣΚΕΣ Ν95 FFP2 NR 25TEM τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς σε κάθε περιβάλλον.
Τιμή 7,23 €

OKF ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΟ ΡΟΦΗΜΑ 240ml - (ΣΟΚΟΛΑΤΑ)

Απολαύστε τη γεύση της πλούσιας σοκολάτας με το OKF πρωτεϊνούχο ρόφημα 240ml. Με υψηλή περιεκτικότητα πρωτεΐνης, αυτό το ρόφημα θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Απολαύστε το ως ένα γρήγορο σνακ μεταξύ των γευμάτων ή μετά την προπόνηση σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση και τα οφέλη του!
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Frut up αναψυκτικό γκαζόζα 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό γκαζόζα σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και αφιλτράριστη επιλογή για όσους απολαμβάνουν τη γεύση της γκαζόζας. Η γκαζόζα είναι γνωστή για τη φρεσκάδα και το αφρώδες της χαρακτηριστικό, καθιστώντας την απόλαυση αυτού του αναψυκτικού μια διασκεδαστική εμπειρία.

Τιμή 0,39 €

Nava misty παγοθήκη σιλικόνης 15 θέσεων 19x12x3cm

Η Nava misty παγοθήκη σιλικόνης 15 θέσεων 19x12x3cm είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των παγοκυψέλων σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, θα μπορείτε να απολαμβάνετε τον πάγο σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τώρα την Nava misty παγοθήκη σιλικόνης και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τον πάγο!
Τιμή 3,19 €

Klinex υγρό καθαριστικό κατά των αλάτων αφρός artic spray 435ml

Η KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml είναι η ιδανική λύση για να απολαύσετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο στο σπίτι σας. Με την εξαιρετική του σύνθεση κατά των αλάτων, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και αρωματικού μπάνιου με το KLINEX SPRAY FOAM BATH ARTIC 435ml.
Τιμή 2,74 €

Mentos drink χωρίς ανθρακικό με μήλο και σόδα 240ml

Ανανεωτική γεύση μήλου σε συνδυασμό με αφράτη σόδα, το Mentos drink χωρίς ανθρακικό θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και απόλαυση. Απολαύστε τη δροσερή αίσθηση του μήλου σε κάθε γουλιά και αφεθείτε στη γεύση που σας κερδίζει με την πρώτη γεύση. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 0,93 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού