• Roli υγρό πιάτων πράσινο μήλο 1lt
  • Roli υγρό πιάτων πράσινο μήλο 1lt

Roli υγρό πιάτων πράσινο μήλο 1lt

48055
5201321940302
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TOSHIBA LED E27 60W. NEUTRAL WHITE ΛΑΜΠΑ

Η TOSHIBA LED E27 60W. NEUTRAL WHITE ΛΑΜΠΑ είναι η ιδανική επιλογή για να φωτίσετε τον χώρο σας με φως υψηλής ποιότητας και φωτεινότητας. Με τη λάμπα αυτή, θα δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, ενώ ταυτόχρονα θα εξοικονομήσετε ενέργεια και χρήματα. Αποκτήστε τώρα τη λάμπα TOSHIBA LED E27 60W. NEUTRAL WHITE και απολαύστε την εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία της εταιρίας TOSHIBA.
Τιμή 2,37 €

ΑΛΛΑΤΙΝΗ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ 200GR -15Λ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των λαχταριστών αλλατίνων γεμιστών με σοκολάτα 200gr -15τμχ. Μια απόλαυση για τις γλυκές στιγμές της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,87 €

NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS

Η NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος σας. Η φρέσκια μυρωδιά λεμονόχορτου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Απολαύστε μια αίσθηση δροσιάς και ενέργειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτή την κρέμα σώματος. Αφήστε το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και ευχάριστα αρωματισμένο με την NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS.
Τιμή 5,88 €

Καρτα πλαστικ/νη 2 οψεων 10τεμ ''σεντονια'' 10x11ycm

Ανανεωμένος σχεδιασμός και πρακτική χρήση είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτών των καρτών πλαστικοποίησης 2 οψεων. Με διαστάσεις 10x11 εκατοστά, αυτές οι κάρτες είναι ιδανικές για κάθε είδους χρήση. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας, γιατί η ποιότητα και η λειτουργικότητα δεν πρέπει να συμβιβάζονται! Αποκτήστε τις καρτες πλαστικοποίησης σας τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 2,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό άγρια ορχιδέα και σανδαλόξυδο 28μεζ 644ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε ένα μοναδικό άρωμα στα ρούχα σας. Η απαλή ορχιδέα συνδυάζεται με το ξυλώδες άρωμα του σανδαλόξυδου, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Αφήνει τα ρούχα σας μαλακά και απαλά στην αφή, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ίνες τους. Απολαύστε την αίσθηση ενός φρεσκοπλυμένου ρούχου κάθε φορά που το φοράτε.
Τιμή 2,18 €

Vileda ultramax ανταλλακτικό microfibre 2σε1

Το ανταλλακτικό Vileda UltraΜax και μαζεύει την σκόνη και καθαρίζει τους επίμονους λεκέδες. Η προηγμένη τεχνολογία μικροϊνών αφήνει τα δάπεδά σας αστραφτερά και αφαιρεί πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών απλώς και μόνο με το νερό*- χωρίς τη χρήση καθαριστικών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τη σφουγγαρίστρα Vileda UltraMax και τη Vileda UltraMax Turbo.  * Αφαιρεί E. coli & S. aureus και BCoV ιούς ααπό ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.(έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας)

Τιμή 4,50 €

Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr

Τα Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με την ενέργεια που σας προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,76 €

Θυμιατό πορσελάνης 06-02151

Η μοναδική ομορφιά και ποιότητα του ΟΕΜ θυμιατό πορσελάνης μπλε θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Με τη λεία επιφάνειά του και το λαμπερό χρώμα του, αυτό το προϊόν θα φωτίσει κάθε χώρο του σπιτιού σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το εκλεπτυσμένο αξεσουάρ και κάντε τον χώρο σας να ξεχωρίζει. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στο σπίτι σας!

Τιμή 3,01 €

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €