• ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΣΙΤΟΥ Χ.Ζ.
  • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΣΙΤΟΥ Χ.Ζ.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΣΙΤΟΥ Χ.Ζ. (4x80gr.)

49772
5201004058683
2,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm)

Το WOODSTONE ΤΑΨΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ (32x7cm) είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχες συνταγές στο σπίτι! Με το μοναδικό του design και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το τάσι θα γίνει ο αγαπημένος εξοπλισμός σας στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με τις μοναδικές δημιουργίες σας!
Τιμή 21,63 €

Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml

Το Air freshe αποσμητικό χώρου 220ml είναι η ιδανική λύση για ένα φρέσκο και ευχάριστο περιβάλλον στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο. Με τη μοναδική του σύνθεση, απομακρύνει τις δυσάρεστες μυρωδιές και δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε το Air freshe σήμερα και απολαύστε έναν καθαρό και ευχάριστο χώρο κάθε μέρα.
Τιμή 1,05 €

Δοχειο λαδιου ροης 0,45lt ya-115

Αποκτήστε το Δοχείο λαδιού ροής 0,45lt ya-115 της εταιρίας μας και βελτιώστε την απόδοση του αυτοκινήτου σας. Με ανθεκτική κατασκευή και αξιόπιστη λειτουργία, αυτό το προϊόν θα σας παρέχει την απαραίτητη προστασία και απόδοση που χρειάζεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το αυτοκίνητό σας με ένα απλό και αποτελεσματικό προϊόν όπως αυτό.
Τιμή 2,13 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen μουστάρδα πικάντικη 250ml

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 1,01 €

Μέλκα υπερλευκαντικό-ενισχυτικό πλύσης 350gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας Μέλκα ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δε συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 1,53 €

Sidirella φορμάκια χάρτινα για κεικ 9cm 75τεμ

Τα φορμάκια χαρτίνα για κέικ 9cm 75τεμ της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε υπέροχα κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα φορμάκια θα σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε γρήγορα και εύκολα υπέροχα γλυκά για κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε το ταλέντο σας στην αρτοποιία!
Τιμή 0,71 €