• Δοχειο λαδιου ροης 0,45lt ya-115
  • Δοχειο λαδιου ροης 0,45lt ya-115

Δοχειο λαδιου ροης 0,45lt ya-115

Αποκτήστε το Δοχείο λαδιού ροής 0,45lt ya-115 της εταιρίας μας και βελτιώστε την απόδοση του αυτοκινήτου σας. Με ανθεκτική κατασκευή και αξιόπιστη λειτουργία, αυτό το προϊόν θα σας παρέχει την απαραίτητη προστασία και απόδοση που χρειάζεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να βελτιώσετε το αυτοκίνητό σας με ένα απλό και αποτελεσματικό προϊόν όπως αυτό.
33774
8696219415395
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Nestle δημητριακά fitness με μαύρη σοκολάτα 375gr

Δημητριακά έτοιμα προς κατανάλωση με 5 βιταμίνες, ασβέστιο και σίδηρο. Φτιαγμένα με σιτάρι και βρόμη ολικής άλεσης, πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β σας δίνουν την ενέργεια που χρειάζεστε.

Τιμή 3,04 €

Macao πάπρικα κόκκινο πιπέρι 50gr

Η πάπρικα είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από την αλέσημη ξηρή πούδρα των κόκκων του πιπεριού Capsicum annuum. Υπάρχουν διάφορες ποικιλίες πιπεριού, και ανάλογα με την ποικιλία, η πάπρικα μπορεί να είναι γλυκιά, πικάντικη, ή και καπνισμένη. Στην περίπτωση της πάπρικας κόκκινου πιπεριού, η πούδρα προέρχεται από κόκκους πιπεριού που έχουν ωριμάσει και έχουν αποξηρανθεί.

Τιμή 0,81 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 95ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,29 €

Lavazza espresso decaffeinato χωρίς καφεΐνη αλεσμένος 250gr

Ένα αρωματικό, καλά ισορροπημένο χαρμάνι 100% Arabica από την Κεντρική Αμερική.

Απολαύστε πλούσια, αξέχαστη γεύση χωρίς καφεΐνη και χωρίς να εγκαταλείψετε την πολυτέλεια του αυθεντικού ιταλικού καφέ.

Χρυσή κρέμα με ζεστό χρώμα, άρωμα από αποξηραμένα φρούτα, γλυκιά και ισορροπημένη γεύση.

Τιμή 6,60 €

Jannis μπάρα σουσαμιού χωρίς ζάχαρη 40gr

Η Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr είναι το ιδανικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του σουσαμιού και την απουσία ζάχαρης, σας προσφέρει μια υγιεινή επιλογή που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και απογειώστε την ενέργειά σας με τη Jannis μπάρα σουσαμιού 40gr!
Τιμή 0,75 €