• ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr.
  • ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr.

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr. - (ΜΠΑΝΑΝΑ & ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ)

49584
5200100947952
1,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πεντάλ γκρι 32-800-1917

Το TNS ΠΕΝΤΑΛ - (ΓΚΡΙ) (32-800-1917) είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε μουσικό λάτρη. Με το μοντέρνο γκρι χρώμα του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πεντάλ θα αναβαθμίσει την εμφάνισή σας στη σκηνή. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε το κοινό σας με τον ήχο και το στυλ που προσφέρει το TNS ΠΕΝΤΑΛ.
Τιμή 9,52 €

Σημα αυτοκολλητο wc 4τεμ συμβολα

Τα αυτοκόλλητα WC συμβόλων της εταιρίας ΣΗΜΑ είναι ο απαραίτητος συνοδός για κάθε τουαλέτα. Με μοναδικά και εντυπωσιακά σχέδια, θα δώσουν μια μοναδική νότα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τα προϊόντα μας και κάντε την επίσκεψή σας στην τουαλέτα μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και πρωτοτυπία.
Τιμή 1,67 €

ΠΩΜΑ-ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ 30ml 5430

Ανακαλύψτε τον νέο μας δοσομετρητή 30ml 5430 και εντυπωσιάστε με την ακρίβειά του. Με την εγγυημένη ποιότητα της εταιρίας μας, αυτός ο δοσομετρητής θα σας βοηθήσει στην εύκολη μέτρηση των υγρών σας. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας σήμερα!
Τιμή 2,52 €

Pellto φυστικοβουτυρο 280gr, crunchy

Το Pellito φυστικοβούτυρο 280gr, crunchy είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα. Με την απίστευτη υφή και τον πλούσιο, νόστιμο γευστικό χαρακτήρα, θα σας κάνει να εθιστείτε αμέσως. Απολαύστε το ως πρωινό ή σνακ και ανακαλύψτε την απόλαυση της κάθε μπουκιάς. Μην αφήσετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Nivea roll-on dry comfort 2x50ml

Το αποσμητικό Nivea Dry Comfort Plus σας δίνει εξαιρετική προστασία από τον ιδρώτα για στεγνή αίσθηση περιποίησης και 48 ώρες προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Τιμή 4,98 €

Monster ενεργειακό ποτό absolutely zero 500ml

Monster Absolutely Zero με βιταμίνες Β και καφεΐνη για να μειώσετε την κούραση, να αυξήσετε την εγρήγορση. Χωρίς ζάχαρη με γεύση αλμυρή γλυκιά και επίγευση φρούτων.

Τιμή 1,26 €

7 Days bake rolls με sour cream & κρεμμύδι 80gr

Τα Bake Rolls 80gr σε γεύση sour cream & onion θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαύσετε με κάθε δάγκωμα. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης ανάμεσα στο γλυκό της κρέμας και την καυτερή πινελιά του κρεμμυδιού, αυτά τα Bake Rolls θα γίνουν η αδυναμία σας. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο αναψυκτικό για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Τιμή 0,68 €

Skittles καραμελάκια wild berry 38gr

Ζήσε την έκρηξη γεύσης με τα Skittles wild berry! Απολαύστε την έντονη γεύση των φρούτων του δάσους σε κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Με τα Skittles wild berry, η απόλαυση γίνεται ανεξίτηλη εμπειρία. Αγοράστε τώρα και ζήστε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 0,62 €

Royal γάλα εβαπορέ συμπυκνωμένο 410gr

Γάλα εβαπορέ της εταιρείας Royal, το οποίο αλλιώς ονομάζεται συμπυκνωμένο, και προκύπτει από την μερική αφυδάτωση γάλακτος. Στο γάλα εβαπορέ έχει αφαιρεθεί αρκετή ποσότητα υγρασίας (70 με 75%) μέσω διαφόρων τεχνικών θέρμανσης. Έχει ιδιαίτερη γεύση ενώ μπορεί να διατηρηθεί αρκετό χρονικό διάστημα εκτός ψυγείου σε σύγκριση με το νωπό παστεριωμένο γάλα. Η θρεπτική αξία που έχει το γάλα εβαπορέ, διαφέρει από αυτή του νωπού γάλακτος, και αυτό οφείλεται στην επίδραση των υψηλών θερμοκρασιών. Η παστερίωση καταστρέφει τουλάχιστον το 50% των βιταμινών Β1, Β12 και C και σημαντικές ποσότητες της Β6 και του φολικού οξέος. Παράλληλα καταστρέφεται και το 10% του αμινοξέος λυσίνη που είναι απαραίτητο για την λειτουργία του οργανισμού μας. Η χρήση του γάλακτος εβαπορέ γίνεται σε πολλές παρασκευές όπως σε σπιτικό παγωτό ή στον καφέ.

Τιμή 1,19 €