• Σημα αυτοκολλητο wc 4τεμ συμβολα  - 1
  • Σημα αυτοκολλητο wc 4τεμ συμβολα  - 1

Σημα αυτοκολλητο wc 4τεμ συμβολα

Τα αυτοκόλλητα WC συμβόλων της εταιρίας ΣΗΜΑ είναι ο απαραίτητος συνοδός για κάθε τουαλέτα. Με μοναδικά και εντυπωσιακά σχέδια, θα δώσουν μια μοναδική νότα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με τα προϊόντα μας και κάντε την επίσκεψή σας στην τουαλέτα μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ και πρωτοτυπία.
34355
5207354008354
1,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Toshiba μπαταρια lr1130 bp-1c με φορο 0,01€

Η Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τις συσκευές σας λειτουργικές και απόλυτα αξιόπιστες. Με φορο 0,01€, αποτελεί μια οικονομική επιλογή που δε θα σας απογοητεύσει. Μην αφήνετε την ενέργεια να σας εγκαταλείψει, επενδύστε στην αξιόπιστη Toshiba μπαταρία lr1130 bp-1c και απολαύστε μακροχρόνια απόδοση και απόλυτη απόλαυση χρήσης.
Τιμή 0,55 €

Tns φωτακι νυκτος d2323

Το Tns φωτάκι νυκτός d2323 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις νυκτερινές σας δραστηριότητες. Με τη λάμπα LED χαμηλής κατανάλωσης, προσφέρει φωτεινότητα που δημιουργεί μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Επιπλέον, ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να ταιριάζει απόλυτα σε κάθε διακόσμηση. Αποκτήστε το Tns φωτάκι νυκτός d2323 τώρα και δώστε μια νέα διάσταση στον ύπνο σας!
Τιμή 1,00 €

NOXZEMA BODY SPRAY 150ml ΜΕΝ CLASSIC

Το NOXZEMA BODY SPRAY 150ml ΜΕΝ CLASSIC είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε φρέσκοι και αρωματικοί όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στο δέρμα σας, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει με την ευχάριστη αίσθηση που αφήνει πίσω του. Αποκτήστε το NOXZEMA BODY SPRAY τώρα και αναδείξτε τον εαυτό σας με ένα μοναδικό τρόπο!
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Αποσμίνη υγρό πολυκαθαριστικό με άρωμα πεύκου 425ml

Η Αποσμίνη είναι υγρό αποσμητικό σκεύασμα. Χρησιμοποιείται στο σφουγγάρισμα, την λεκάνη, το νιπτήρα, το νεροχύτη, τα σιφώνια και όπου αλλού μπορεί να υπάρχει δυσοσμία. Αραιωμένο ή μη, αρκεί ελάχιστη ποσότητα ώστε να εξαφανίσει κάθε δυσοσμία και παράλληλα να αρωματίσει το χώρο, αφήνοντας ένα ευωδιαστό άρωμα πεύκου. Περιέχει μη ιονικούς γαλακτοματοποιητές και αρώματα, ενώ κατά το σφουγγάρισμα έχει και αντιστατική ιδιότητα.

Τιμή 3,29 €

Felce azzurra αφρόλουτρο νάρκισσος 650ml

Αρωματικό αφρόλουτρο σώματος με νότες από νάρκισσο, βανίλια και πατσουλί. Καθαρίζει απαλά το δέρμα και το αφήνει αρωματισμένο.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,86 €

Ragbag σακούλες γραφείου & WC 45x55cm 20τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, σε μικρό μέγεθος, κατάλληλες για καλαθάκια απορριμμάτων wc ή γραφείου.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 20 σακούλες.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Κίνδυνος ασφυξίας.

Μήκος: 45cm

Πλάτος: 55cm

Τιμή 0,27 €

Ζαναέ σπιτική κοτόσουπα 200gr

Σούπα της εταιρίας Ζαναε, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χορταστικό γεύμα για τους κρύους και μη μήνες του χρόνου.

Συσκευασία των 200γρ.

Τιμή 2,17 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto basilico e rucola 190gr

Πέστο της εταιρίας Barilla, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα ζυμαρικών, ντιπ, σάλτσα πίτσας, άλειμμα, ντρέσινγκ σαλάτας και πολλά άλλα. Προσοχή, το πέστο δεν πρέπει να βράζεται ή να μπαίνει σε καυτή κατσαρόλα, γιατί πικρίζει και χάνει το άρωμά του.

Τιμή 2,75 €