• Skittles καραμελάκια wild berry 38gr
  • Skittles καραμελάκια wild berry 38gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSkittles

Skittles καραμελάκια wild berry 38gr

Ζήσε την έκρηξη γεύσης με τα Skittles wild berry! Απολαύστε την έντονη γεύση των φρούτων του δάσους σε κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Με τα Skittles wild berry, η απόλαυση γίνεται ανεξίτηλη εμπειρία. Αγοράστε τώρα και ζήστε τη μαγεία των γεύσεων!
35844
4009900460187
0,62 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 20x32gr

Απολαύστε τη δροσιστική γεύση των Halls καραμέλων extra strong χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 20x32gr. Με εντυπωσιακή δράση για να αναζωογονήσετε την αναπνοή σας και να αισθανθείτε φρέσκοι όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα τις αγαπημένες σας καραμέλες Halls και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 17,37 €

Roshen bim bom γεμιστές με φρούτα 200gr

​Οι καραμέλες BIM BOM της εταιρίας Roshen, είναι σκληρές καραμέλες με διαφανές χρώμα, σε μορφή λείας μπάλας και στο εσωτερικό τους έχουν μια υγρή γέμιση φρούτων και μούρων και γεύσεις από αχλάδι, ανανά, φράουλα και tutti-frutti.

Τιμή 1,38 €

Mentos καραμέλες με γεύση μέντα 38gr

Απολαύστε την κλασική Mentos με γεύση μέντα κάθε στιγμή της ημέρας! Η μοναδική τσιχλοκαραμέλα Mentos που έχουν λατρέψει γενιές νέων ανθρώπων, σήμερα συνεχίζει να προσφέρει φρεσκάδα & απόλαυση και μέσα από μια σειρά από καινοτομικές τσίχλες για κάθε στιγμή.

Τιμή 0,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Pom pon eyes & face μαντηλακια 20τεμ intensive skin care 1+1 δωρο

Τα Pom pon eyes & face μαντηλάκια είναι η ιδανική λύση για εσένα που θέλεις να δώσεις λάμψη και φρεσκάδα στο πρόσωπό σου. Με την εντατική φροντίδα που προσφέρουν, τα μαντηλάκια αυτά θα αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σου και θα σου χαρίσουν ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Μην τα χάσεις!
Τιμή 2,98 €

Όλυμπος ταχίνι με πορτοκάλι 300gr

Το ταχίνι της εταιρείας Όλυμπος προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό σουσαμιού, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή. Έχει υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών, φυτικών ινών και αμινοξέων. Ιδανικό για επάλειψη σε ψωμί ή μια θρεπτική προσθήκη σε κάθε συνταγή.

Τιμή 3,58 €

Amita 100% φυσικός χυμός με πορτοκάλι 330ml

100% φυσικός χυμός με γεύση πορτοκάλι. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες Tetra Pak®.

Τιμή 1,17 €