• ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΛΕΜΟΝΙ 300gr.
  • ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΛΕΜΟΝΙ 300gr.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΛΕΜΟΝΙ 300gr.

49498
5202451020575
4,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΛΕΜΟΝΟΣΤΙΦΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ - (55109)

Ανανεωτικός λεμονοστίφτης πλαστικός για εύκολη και γρήγορη προετοιμασία φρέσκου χυμού λεμονιού. Με τον πλαστικό λεμονοστίφτη της TNS, μπορείτε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς την περιπλοκή της χειρονακτικής στύψης. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που συνδυάζει ποιότητα και λειτουργικότητα.
Τιμή 1,16 €

Tns πλαστικο δοχειο τακτοποιησης ψυγειου 15,5x32x10cm ep-431

Ανακαλύψτε το πλαστικό δοχείο τακτοποίησης ψυγείου της Tns, ένα προϊόν που θα αλλάξει τον τρόπο που οργανώνετε το ψυγείο σας. Με διαστάσεις 15,5x32x10cm, αυτό το προϊόν είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική κουζίνα!
Τιμή 3,69 €

ΟΔΟΝΤOΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ FLASHING - (BABY SHARK)(3+)

Η οδοντόβουρτσα παιδική Flashing - (Baby Shark)(3) είναι η τέλεια επιλογή για τα παιδιά σας! Με χαριτωμένο σχεδιασμό Baby Shark και φωτεινές λάμπες που αναβοσβήνουν, θα κάνει την πρωινή ρουτίνα τους πιο διασκεδαστική από ποτέ. Η μοναδική σχεδίαση της θα τους ενθαρρύνει να βουρτσίσουν τα δόντια τους με χαρά και παιχνιδιάρικο τρόπο. Μην χάσετε την ευκαιρία να προσφέρετε στα παιδιά σας ένα προϊόν ποιότητας που θα τους κάνει να χαμογελούν κάθε φορά που β?
Τιμή 2,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Γαντια αντοχης μαυρα large horeca

Αυτά τα γάντια αντοχής μεγάλου μεγέθους σε μαύρο χρώμα είναι ιδανικά για επαγγελματική χρήση στον χώρο της εστίασης. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή στη χρήση, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν κατά τη διάρκεια της εργασίας σας. Αποκτήστε τα τώρα και δείξτε επαγγελματισμό και φροντίδα στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 1,96 €

Αλλατίνη μπισκότα γεμάτα & τραγανά με πορτοκάλι 230gr

Η σειρά Αλλατίνη Ιn Passion βασίζεται σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων με εκλεκτά συστατικά και σε δημιουργικές ιδέες που μας χαρίζουν πλούσιες γευστικές εμπειρίες.Aκαταμάχητα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά. Τραγανά μαύρα μπισκότα με έντονη γεύση κακάο και πλούσιες γεμίσεις, σε μία τέλεια χρωματική αντίθεση και δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς που μπορούμε να απολαύσουμε με πάθος και ένα μόνο όριο, αυτό που βάζουμε εμείς.

Τιμή 1,09 €

Mentos τσιχλοκαραμέλες χρωματιστές 37,5gr

Ανακαλύψτε την μοναδική γεύση και το χρώμα των Mentos τσιχλοκαραμέλων χρωματιστές 37,5gr της εταιρίας Mentos. Με μια μαστίχα, θα νιώσετε μια έκρηξη γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε περισσότερο. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ποικιλία των χρωμάτων που θα φωτίσουν την ημέρα σας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας.
Τιμή 0,63 €

Croco brezel αλμυρά 300gr

Αλμυρά σνακ σε σχήμα Brezel της εταιρείας Croco που αποτελούν ιδανικά συνοδευτικά για την μπύρα ή το κρασί σας.

Τιμή 1,08 €

MEDCARE ΥΠΟΣΕΝTΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.)

Το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ (60x90cm) - (30τεμ.) είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε το κρεβάτι σας καθαρό και φρέσκο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, αυτό το υποσέντονο θα σας προσφέρει άνεση και προστασία κάθε νύχτα. Μην αφήνετε τον ύπνο σας να επηρεαστεί από τα υγρά ή τις κηλίδες - επιλέξτε το MEDCARE ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ για μια απροβλημάτιστη εμπειρία ύπνου.
Τιμή 4,88 €