• SANITAS ΣΑΚ. ΑΠΟΡΡ. 46x56 3x30ΤΕΜ.
  • SANITAS ΣΑΚ. ΑΠΟΡΡ. 46x56 3x30ΤΕΜ.

SANITAS ΣΑΚ. ΑΠΟΡΡ. 46x56 3x30ΤΕΜ. PROFESSIONAL

48388
5201314160915
1,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κερι διακοσμητικο μπαταριας 7,5x7,5cm xcd-1

Δημιουργήστε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στον χώρο σας με το διακοσμητικό κερί μπαταρίας Tns! Με διαστάσεις 7,5x7,5cm, αυτό το κερί θα δώσει έναν μοναδικό φωτισμό που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ιδανικό για δημιουργία ρομαντικής ατμόσφαιρας σε βραδινές βόλτες, δείπνα, ή ακόμη και σε χαλαρές βραδιές στο σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh θαλασσινή αύρα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική θάλασσα στα ρούχα σας με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh. Απολαύστε τη φρεσκάδα της θάλασσας σε κάθε πλύσιμο, γεμίζοντας το χώρο με μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με την προηγμένη του τεχνολογία, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και μυρωδάτα για πολύ καιρό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Soupline active fresh θαλασσινή αύρα!
Τιμή 3,77 €

Ινδία κανέλα τριμμένη 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,02 €

Luxe υγρό πιάτων λεμόνι 1lt

Το Luxe υγρό πιάτων με άρωμα λεμόνι είναι ένα προϊόν που καθαρίζει αποτελεσματικά τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και αρωματισμένα με το δροσερό άρωμα του λεμονιού. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει χωρητικότητα 1 λίτρο και είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση στο σπίτι ή στην επαγγελματική κουζίνα.
Τιμή 1,27 €

Glossy σφουγγαρίστρα μικροϊνών extra large

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Το πανί είναι μικροϊνών και προσφέρει απορροφητικότητα, καθαριστική απόδοση και απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων. Επίσης είναι πολύ εύκολο στον καθαρισμό του, αφού μπορεί να καθαριστεί απλά με νερό.

Τιμή 2,78 €

Lux-Plast ποτήρι μπύρας διαφανές 400ml 50τεμ

Πλαστικό ποτήρι μιας χρήσης της εταιρείας Lux κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 400ml. Διατίθενται σε διάφανο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 400ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 1,62 €