• SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 8ΑΡΙ 124ΓΡ. 3ΦΥΛ. FLAT
  • SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 8ΑΡΙ 124ΓΡ. 3ΦΥΛ. FLAT

SOFTCARE ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 8ΑΡΙ 124ΓΡ. 3ΦΥΛ. FLAT

47913
5204518400511
3,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lenor μαλακτικο 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa

Το Lenor μαλακτικό 38μεζ, 874ml vanilla & mimosa θα σας κάνει να νιώσετε τη μαγεία της βανίλιας και της μιμόζας κάθε φορά που αγκαλιάζετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Η μοναδική του φόρμουλα θα δώσει μια μεταξένια αίσθηση στα υφάσματα σας, ενώ η απαλή του μυρωδιά θα σας αγγίξει την ψυχή. Αφήστε το Lenor να σας συνοδεύει σε κάθε στιγμή της ημέρας και να σας κάνει να νιώσετε πάντα φρέσκοι και λαμπεροί.
Τιμή 3,49 €

Whiskas γατοτροφη επιλεγμενο κρεας σε σαλτσα 4x85gr,

Η Whiskas γατοτροφή επιλεγμένο κρέας σε σάλτσα 4x85gr είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας. Με φρέσκο επιλεγμένο κρέας και γεύση σάλτσας, προσφέρει μια νόστιμη και θρεπτική εμπειρία γεύσης που θα λατρέψει η γάτα σας. Αποκτήστε τώρα τη Whiskas γατοτροφή και προσφέρετε στη γάτα σας την καλύτερη διατροφή που της αξίζει.
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Fairy υγρό πιάτων λεμόνι 800ml

Η καθαριστική δύναμη που μπορείτε να εμπιστεύεστε πάντα για το πλύσιμο των πιάτων σας. Η συμπυκνωμένη σύνθεση του Ultra διασπά τα λίπη στη στιγμή, προσφέροντάς σας αστραφτερή καθαριότητα. Mία σταγόνα αρκεί, καθαρίζοντας 50% περισσότερα πιάτα από τα μη συμπυκνωμένα καθαριστικά του εμπορίου (σε σύγκριση με μη συμπυκνωμένα υγρά για πλύσιμο πιάτων που κυκλοφορούν στο εμπόριο σε φιάλες 1 λίτρου με συνιστώμενη δόση τα 4ml/5l ή περισσότερο). Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε λιγότερες πλαστικές συσκευασίες, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Τιμή 3,07 €

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 20τεμ

Το χαμομήλι είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, γνωστό για τις πλούσιες ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καφεΐνη/τεΐνη οπότε μπορείτε να το απολαμβάνετε όλες τις ώρες.

Τιμή 1,65 €

Natura μανιτάρια ολόκληρα 400gr

Μανιτάρια της εταιρίας Natura Natural's Flavors, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως γαρνιτούρα σε ψάρια και κρεατικά, σε συνταγές όπως ριζότο, σάλτσες ζυμαρικών, πίτσες αλλά και σε σαλάτες.

Τιμή 1,79 €

Κύκλωψ σκούπα πλαστική ίσια

Σκούπα καθαρισμού της εταιρείας Cyclops, η οποία είναι ένα πολύ χρήσιμο είδος για τον καθαρισμό του χώρου, αφού η χρήση ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι πάντα πρακτική ή εφικτή. Πολλές ηλεκτρικές σκούπες δεν μπορούν να απορροφήσουν γυαλιά κάτι που με την συμβατική σκούπα μπορεί να επιτευχθεί. Επίσης, η σκούπα είναι πολύ χρήσιμη για να πλύνετε το μπαλκόνι και να απομακρύνετε τα νερά. Καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πλένετε τη σκούπα ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη υγιεινή στον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,11 €

Fanta αναψυκτικό λεμονάδα 4x330ml

Αεριούχο αναψυκτικό με φυσικά αρώματα, 7% χυμό λεμονιού από συμπυκνωμένο χυμό και αμέτρητες φυσαλίδες. Υπέροχη φρουτένια γεύση. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα.

Τιμή 2,85 €
  • Πακέτο