• ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 60CM.
  • ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 60CM.

ΣΑΚ. ΤΣΑΝΤΑ 60CM. 1KG ΜΠΛΕ

48421
5203056125603
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ βουτυρου

Οι Zero καραμέλες της εταιρίας βουτύρου είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να τις αγοράσετε ξανά και ξανά. Με την απαλή γεύση του βουτύρου και την τέλεια γλυκύτητα των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τις Zero καραμέλες βουτύρου!
Τιμή 11,44 €

Σαλονικια ρετσινα 0,5lt

Η Σαλονικιά Ρετσίνα 0,5lt είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Ελλάδας με κάθε γουλιά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση της Ελληνικής ρετσίνας στο άνετο σπίτι σας ή σε μια φιλική συγκέντρωση. Αγοράστε τώρα τη Σαλονικιά Ρετσίνα και ζήστε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία!
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x29cm

Η Alufix διαφανής μεμβράνη 30m x 29cm είναι η ιδανική λύση για την προστασία των τροφίμων σας από τη φθορά και την υγρασία. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή της, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα τρόφιμά σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα την Alufix διαφανή μεμβράνη και απολαύστε την ασφάλεια και την προστασία που προσφέρει!
Τιμή 1,03 €

Pummaro χυμός τομάτας κλασικός 1kg

100% Ελληνικές ντομάτες για υπέροχο άρωμα και γεύση στο φαγητό.

Δοκιμάστε σε μακαρονάδες, λαδερά, κοκκινιστά, όσπρια, αλλά και σε υπέροχες σάλτσες, σιγοβράζοντας σε χαμηλή φωτιά με τα μυρωδικά της αρεσκείας σας.

Τιμή 1,60 €

Χωριό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 0,74 €

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt είναι ένα υψηλής ποιότητας προϊόν περιποίησης για το δέρμα σας. Με την απαλή του σύνθεση και το ευχάριστο άρωμα του γάλακτος και του μελιού, αφήνει το δέρμα σας καθαρό, απαλό και ενυδατωμένο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, το Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 4lt θα κάνει το μπάνιο σας μία ευχάριστη εμπειρία.

Τιμή 4,47 €

SANITAS ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΙΝΕΣ ΜΠΛΕ

Το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της εταιρίας SANITAS είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τις μικροίνες που διαθέτει, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Η εργονομική σχεδίαση του σας επιτρέπει να καθαρίζετε με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το σφουγγαριστρα με μικροίνες μπλε της SANITAS και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!
Τιμή 3,21 €