• Νέο
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 20lt
  • Tergo χλωρίνη κλασική 12lt
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 20lt
  • Tergo χλωρίνη κλασική 12lt

Tergo χλωρίνη κλασική 12lt

51105
5202399414856
16,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κουτι αποθηκευσης 10lt 36x23,5x15cm 2134-19

Αποθηκεύστε με στυλ και οργάνωση με το Tns κουτί αποθήκευσης 10lt 36x23,5x15cm 2134-19. Ιδανικό για να διατηρείτε τα αντικείμενά σας τακτοποιημένα και προστατευμένα. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτό το κουτί αποθήκευσης θα σας βοηθήσει να έχετε το χώρο σας οργανωμένο και εύκολα προσβάσιμο. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την αποθήκευσή σας με στυλ!
Τιμή 3,90 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 6oz dot pink 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 6oz dot pink 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τα αγαπημένα σας παγωτά! Με το όμορφο ροζ σχέδιο με τα λευκά τελειώματα, θα κλέψει την καρδιά κάθε λάτρη του παγωτού. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για κάθε είδους παγωτό. Μην χάνετε την ευκαιρία να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση!
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Trata τόνος καπνιστός 2x160gr

Ο βραβευμένος καπνιστός τόνος TRATA σε λάδι, «ανέβασε τον τόνο στη γεύση» και ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τον γευστικό του χαρακτήρα! Ο μοναδικός που καπνίζεται σε φούρνο με ξύλα, αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση για τους λάτρεις του τόνου, ενώ αναδεικνύει όλες σας τις συνταγές με τα εξαιρετικά αρωματικά του χαρακτηριστικά. Ένα προϊόν εξαιρετικής διατροφικής αξίας, πλούσιο σε πρωτεΐνες, φώσφορο και βιταμίνη Β12, χωρίς συντηρητικά. Ο τόνος TRATA παράγεται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack (katsuwonus pelamis). Το συγκεκριμένο είδος τόνου, λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ανήκει στα ψάρια που συνιστά προς κατανάλωση η Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης. Παράλληλα, o πληθυσμός του τόνου skipjack θεωρείται βιώσιμος έναντι της τρέχουσας παγκόσμιας κατανάλωσής του.

Τιμή 5,86 €

Arion food δημητριακά δαχτυλίδια με μέλι 500gr

Τα Δημητριακά Δαχτυλίδια με Μέλι της Arion Food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο πρωινό! Με την απαλή γεύση του μελιού να συνδυάζεται με την τραγανή υφή των δαχτυλιδιών, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξυπνήσετε με χαμόγελο κάθε πρωί. Απολαύστε τη γεύση και τη θρεπτική αξία των δημητριακών, ενώ ταυτόχρονα προσφέρετε στον οργανισμό σας την απαραίτητη ενέργεια για μια γεμάτη μέρα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νόστιμη ?
Τιμή 2,91 €

Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο 1kg

Οι Roshen καραμέλες μέντας με ευκάλυπτο είναι καραμέλες με γεύση μέντας που περιέχουν επίσης εκχύλισμα ευκαλύπτου για να προσθέσουν ένα δροσιστικό και αναζωογονητικό στοιχείο στη γεύση τους. Προέρχονται από την εταιρεία Roshen, μια διεθνή εταιρεία που εξειδικεύεται στην παραγωγή γλυκισμάτων και σοκολάτας.

Τιμή 5,04 €

Olympus σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι economy 52x75cm 10τεμ

Αρωματικές σακούλες απορριμμάτων, σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Έχουν ευχάριστο άρωμα, το οποίο καλύπτει τις δυσάρεστες οσμές των απορριμμάτων.

Τιμή 0,78 €

Nektar ice tea ροδάκινο με στέβια 1,5lt

Το έντονο άρωμα ροδάκινου σε συνεπαίρνει από την πρώτη στιγμή, ενώ η πλούσια γεύση του αναψυκτικού θα σε τονώσει, θα σε δροσίσει και θα σε ξεδιψάσει.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €